Indiska Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Indiska

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jaylan Bosco
Jeg besøkte nylig Indiska sin nettside og jeg var svært fornøyd med min opplevelse. Jeg ble imponert over deres fokus på bærekraftig mote og hjeminnredning, noe som er viktig for meg når jeg handle...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv e-handel opplevelse hos indiska.com

  Jeg besøkte nylig Indiska sin nettside og jeg var svært fornøyd med min opplevelse. Jeg ble imponert over deres fokus på bærekraftig mote og hjeminnredning, noe som er viktig for meg når jeg handler online. Utvalget av klær og produkter var stort, og kvaliteten virket veldig bra. Prisene var også rimelige i forhold til andre lignende nettbutikker. Det som virkelig skilte seg ut for meg, var den raske leveringen - produktene kom innen få dager etter bestillingen min. Alt i alt hadde jeg en positiv erfaring med Indiska.com og vil definitivt handle igjen i fremtiden. Jeg anbefaler denne butikken til alle mine venner som er opptatt av å kjøpe bærekraftige produkter av høy kvalitet til gode priser.


Andre så også på