ifolor Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

ifolor

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Elenor Smitham
Ifolor er en fantastisk bildebehandlings- og fotoproduktleverandør. Jeg hadde nylig en flott opplevelse med produktene deres og tjenesten de tilbyr gjennom appen deres. Appen er lett å laste ned fr...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Bildeproduktservice

  Ifolor er en fantastisk bildebehandlings- og fotoproduktleverandør. Jeg hadde nylig en flott opplevelse med produktene deres og tjenesten de tilbyr gjennom appen deres. Appen er lett å laste ned fra App Store, og har et brukervennlig design som gir deg alle verktøyene du trenger for å lage kule produkter av bildene dine. Jeg var begeistret for det brede utvalget av produkter de tilbyr, inkludert photo books, kalendre, kort og mer. Det beste av alt er at du kan skreddersy hvert produkt slik du ønsker ved hjelp av bilder fra telefonen din eller sosiale medier-kontoer. Jeg vil spesielt fremheve den høye kvaliteten på ifolors produkter. Bildetrykket var klart og skarpt med fantastiske farger på hver side i boken min. Hvis du leter etter en rask måte å lage stilige foto-produkter direkte fra smarttelefonen din, anbefaler jeg sterkt å bruke ifolor-appen. Du vil ikke bli skuffet!


Andre så også på