HOVL Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

HOVL

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Stracke
Jeg har nylig benyttet meg av tjenestene til HOVL og ønsker å dele min erfaring med andre potensielle kunder. Jeg må si at jeg er svært fornøyd med mitt kjøp hos dette selskapet. HOVL leverer virk...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Hjemmeoppgradering med HOVL-gulv

  Jeg har nylig benyttet meg av tjenestene til HOVL og ønsker å dele min erfaring med andre potensielle kunder. Jeg må si at jeg er svært fornøyd med mitt kjøp hos dette selskapet. HOVL leverer virkelig på kvalitet når det gjelder deres produkter, som er vakre og holdbare. Jeg kjøpte leggevinyl fra dem, og var imponert over hvor godt produktet så ut i mitt hjem etter installasjonen. Det hadde også en flott tekstur som føltes behagelig under føttene mine. Det som skiller HOVL fra andre bedrifter, er deres fantastiske kundeservice. De var raske til å besvare mine spørsmål og ga alltid veldig hjelpsomme svar på henvendelsene min både før og etter salgskjøpet mitt. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale HOVL for alle dine gulvbehov!


Andre så også på