Holzzeug Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Holzzeug

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
Wilmer
Jeg har nylig kjøpt noen personlige gaver fra Holzzeug, og jeg er svært imponert over tjenesten deres. Fra begynnelsen av var nettstedet deres veldig enkelt å navigere gjennom, og produktene var go...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Holzzeug - En flott destinasjon for personliggjorte gaver

  Jeg har nylig kjøpt noen personlige gaver fra Holzzeug, og jeg er svært imponert over tjenesten deres. Fra begynnelsen av var nettstedet deres veldig enkelt å navigere gjennom, og produktene var godt organisert etter type og stil. Jeg endte opp med å bestille et par personaliserte armbåndsur til mine venner som skulle gifte seg, og jeg ble veldig fornøyd med både kvaliteten på håndverket og inngraveringen. Det tok ikke lang tid før produktene mine ble levert til meg i posten, så det var også veldig praktisk når det gjelder frakt-og-leveringstid. Alt i alt hadde jeg en flott opplevelse med Holzzeug, og jeg vil absolutt anbefale dette firmaet for alle som leter etter personliggjorte gaver eller diverse gaveartikler.


Andre så også på