HiFi Klubben Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

HiFi Klubben

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Cora
Jeg hadde en strålende opplevelse med HiFi Klubben! Jeg var på utkikk etter kvalitets hi-fi-utstyr til hjemmet mitt, og det var akkurat hva jeg fant. De ansatte var svært erfarne og hjelpsomme når...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Enestående serviceopplevelse hos HiFi Klubben

  Jeg hadde en strålende opplevelse med HiFi Klubben! Jeg var på utkikk etter kvalitets hi-fi-utstyr til hjemmet mitt, og det var akkurat hva jeg fant. De ansatte var svært erfarne og hjelpsomme når det gjaldt å finne det som passet mine behov best, og de ga meg flotte råd uten at jeg følte meg presset til å kjøpe noe. Prisene var også veldig overkommelige for den høye kvaliteten på produktene deres. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med hele opplevelsen min hos HiFi Klubben og vil absolutt anbefale dem til noen som leter etter hi-fi-utstyr av høy kvalitet.


Andre så også på