HiFi Klubben

Alle anmeldelser

HiFi Klubben

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Soundstore Xl
Soundstore Xl

Folk har ulike hobbyer og interesser, noen liker hester, mens andre liker lyd. Du ville blitt overrasket over hvor mye penger folk bruker på ...

Logo Globaltools
Globaltools

Det å være dyktig med hendene føles som er noe som ikke er like populært som det en gang var. Kanskje er det heller ikke s...

Logo FotoKnudsen.no
FotoKnudsen.no

Livet handler om mye forskjellig, det er minnene vi skaper sammen med menneskene vi er glade i, og som vi lever våre liv sammen. Det er derfo...

Logo Norli
Norli

Det å lese en god bok er noe som føles har blitt glemt litt bort. Hvorvidt det har med andre interesser som telefoner eller noe annet ...

HiFi Klubben

Ser du etter en butikk som dekker alle dine behov for høyttalere og anlegg som kan gi deg den beste lyden? Har du vurdert å sjekke ut Hi-fi klubben? Hva selger de? Har de varer av kvalitet? Har de godt nok utvalg? Hva sier kundene deres om selskapet? Har de noe for deg? La oss se litt nærmere på denne utrolig populære lydbutikken, og finne ut om dette er en butikk for dine behov. Les anmeldelser av Hifiklubben he på ReviewsBird.

Om Hifiklubben
Hifiklubben ble etablert i Danmark i 1978 av Peter Lyngdorf. Han startet bedriften ved å importere alle varene selv. Blant de første merkene han hadde var Cerwin Vega, som er et veldig berømt høyttalermerke. Han oppdaget tidlig kunder var veldig interesserte i lyden, men kjøpte ikke produktene i like stor grad. Det førte til at han åpnet et demorom i København, hvor man kunne bare teste høyttalerne, men ikke kjøpe de. Fordi forretningsmodellen hans besto av at kundene måtte bestille via postordre, så selv om det var stor interesse ble det vanskelig for han å utnytte det til det fulle. Spesielt fordi mange av postnumrene som var medlemmer i Hifiklubben var i Norge. Så han åpnet da en butikk i Norge i 1987, det tok altså nesten 10 år før vi fikk den her til lands. Siden da har det bare vokst og vokst, og har i dag 101 butikker i land som Finland, Sverige, Tyskland og Nederland, i tillegg til Norge og Danmark naturligvis. De jobber i dag med å tilby lyd av kvalitet til  sine kunder.

Produkter hos Hifiklubben
Som de selv sier så er lyd i fokus, så hos Hifiklubben finner du ikke noe kjøleskap, komfyr eller oppvaskmaskin eller slike varer. De ønsker å hjelpe deg få den beste film- og musikkopplevelsen de kan, og som du har mulighet til. Det som er greia med produkter fra Hifiklubben er det at selv om de kanskje koster litt mer enn de du finner på Elkjøp eller lignende, så holder de lengre da de er av høyere kvalitet. Det betyr at du ikke behøver å kjøpe nye høyttalere etter noen få år, som du nødvendigvis må gjøre med produkter av lavere kvalitet. Det er en balansegang så klart mellom hva du er ute etter og hva du har råd til. Av merker du kan velge mellom hos Hifiklubben så finner du alle de store, som Cerwin Vega, som Bose,Sonos og andre. Og, er du etter en TV så har de også de, fordi det er jo det de fokuserer på, og gi deg den beste filmopplevelsen. Hifiklubben er en av de mest populære butikkene på nett, med en av de beste ryktene. Det er ikke mye negativt man finner om de av anmeldelser, og det er fordi de tar problemer alvorlig og hjelper kunder å løse de. Om du også er medlem så er fordelen enda større, så du bør ikke støte på altfor store problemer.

Erfaringer med hifi klubben
Har du testet denne butikken før? Vi vil veldig gjerne høre dine opplevelser, både positive og negative! Fortell oss hva du synest. Likte du produktene? Tok leveringen lang tid? Kommer du til å handle hos Hifi Klubben igjen? Hva synes du om prisene deres? Syntes du tjenestene var enkle å bruke, eller burde de forbedres? Vi vil gjerne høre om produktene du brukte, og hva du synest om dem. Gi oss beskjed ved å legge igjen en ærlig tilbakemelding med dine vurderinger. Din anmeldelse vil være til stor hjelp for potensielle kunder. Takk for at du tar deg tid.