Helsevern Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Helsevern

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Myrtie Kihn
Jeg har nylig kjøpt munnbind fra Helsevern AS og jeg er meget fornøyd med produktet. Det var enkelt å bestille på deres nettside og prisen var utrolig lav sammenlignet med andre steder jeg hadde se...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Maksimal verdi for pengene hos Helsevern!

  Jeg har nylig kjøpt munnbind fra Helsevern AS og jeg er meget fornøyd med produktet. Det var enkelt å bestille på deres nettside og prisen var utrolig lav sammenlignet med andre steder jeg hadde sett. Jeg valgte det tøybaserte munnbindet, og kvaliteten på materialet er veldig god. Det føles behagelig mot huden og det er justerbare stropper for å sikre at den sitter godt på plass uten å være ubehagelig stramt rundt ørene. Etter flere timers bruk kan jeg bekrefte at dette ikke bare er et engangsbruk-produkt, men heller noe som kan brukes igjen etter rengjøring. Dette gjør i tillegg at man sparer penger ved å slippe stadige nye innkjøp av slike produkter. Helsevern tilbyr også ulike typer munnbind, inkludert kirurgisk munnbind og medisinsk munnbind, så man har et bredt utvalg av produkter å velge mellom - uansett hva slags beskyttelse man trenger. Til slutt vil jeg si at dette selskapet definitivt oppfyller sine løfter om både pris og kvalitet, samt yter en lokkende service som sikrer tallrike fornøyde kunder. Jeg vil absolutt anbefale Helsevern AS til alle mine venner!


Andre så også på