Hay Hampers Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Hay Hampers

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Minnie Larson
Jeg har nylig kjøpt en luksuriøs mat- og drikkekurv fra Hay Hampers, og jeg er veldig fornøyd med produktet. Kurven ble levert på døren min i løpet av få dager uten noen problemer. Det som skille...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En Luksuriøs Opplevelse Med Britisk Smak

  Jeg har nylig kjøpt en luksuriøs mat- og drikkekurv fra Hay Hampers, og jeg er veldig fornøyd med produktet. Kurven ble levert på døren min i løpet av få dager uten noen problemer. Det som skiller Hay Hampers fra andre konkurrenter, er deres håndlagde produkter laget av britiske produsenter og ingredienser. Jeg kunne smake forskjellen i kvaliteten på maten og drikken i kurven - alt var virkelig deilig! Det viser tydelig at selskapet tar seg tid til å velge ut bare det beste. Hay Hampers fokuserer også sterkt på bærekraftighet, noe som gjør meg glad for å støtte et slikt miljøbevisst selskap. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Hay Hampers til alle som ønsker å gi en tankefull gave eller forkjæle seg selv litt ekstra. Takk for den flotte opplevelsen!


Andre så også på