Hatshopping Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Hatshopping

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hortense Harber
Hatshopping er virkelig en fantastisk butikk for alle som elsker hatter, caps og beanies. Jeg hadde nylig en flott opplevelse der da jeg kjøpte meg en ny lue til vinteren. Butikken tilbyr et bredt ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk kundeopplevelse hos Hatshopping

  Hatshopping er virkelig en fantastisk butikk for alle som elsker hatter, caps og beanies. Jeg hadde nylig en flott opplevelse der da jeg kjøpte meg en ny lue til vinteren. Butikken tilbyr et bredt utvalg av produkter fra over 80 toppmerker, så du finner garantert den perfekte hatten eller capsen for enhver anledning. Det som imponerte meg mest med Hatshopping var deres 100-dagers angrefrist. Det gir virkelig kundene tillit og trygghet ved å kunne returnere produktet sitt hvis de ikke skulle være fornøyde med det. Dessuten fant jeg nettsiden deres svært brukervennlig, noe som gjorde hele kjøpsprosessen mye lettere. Jeg vil absolutt anbefale Hatshopping til alle hat-entusiaster der ute! Det er ingen tvil om at denne butikken har alt man trenger når det kommer til å finne perfekte hodeplagg for ethvert formål.


Andre så også på