HartmannsOslo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

HartmannsOslo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Reilly
Jeg vil gjerne skrive en positiv anmeldelse om Hartmanns Oslo. Jeg har nylig kjøpt flere produkter fra dette selskapet, og jeg er svært fornøyd med min kundevennlige opplevelse. HartmannsOslo repr...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv Handelsopplevelse hos Hartmanns Oslo.AspNetCoreErrorPage

  Jeg vil gjerne skrive en positiv anmeldelse om Hartmanns Oslo. Jeg har nylig kjøpt flere produkter fra dette selskapet, og jeg er svært fornøyd med min kundevennlige opplevelse. HartmannsOslo representerer nøye utvalgte mote-, sport- og livsstilsmerker for det skandinaviske markedet. Deres varer er av høy kvalitet, stilige og moderne. Det som virkelig imponerte meg var den profesjonelle kundebehandlingen jeg fikk under hele prosessen. De ansatte delte sin kunnskap om produktene sine grundig og hjalp meg å finne akkurat hva jeg lette etter. Alle mine spørsmål ble besvart på en veldig informativ måte, så jeg følte meg trygg på at varene ville møte mine forventninger. Innkjøpsprosessen var også veldig smidiggjort. Bestillingen min ankom raskt, pent pakket inn i resirkulerbart materiale - noe jeg setter pris på da miljøhensyn er firmaverdiene deres. Samlet sett hadde jeg en fantastisk opplevelse med Hartmanns Oslo AS! Produktenes høykvalitetsnivå kombinert med gjestfriheten til de ansatte overbeviste meg helt klart om å komme tilbake for flere handelser!


Andre så også på