HarmanKardon Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

HarmanKardon

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Metz
Jeg har nylig kjøpt et HarmanKardon-produkt og jeg er veldig fornøyd med min kundeopplevelse. Produktene de tilbyr er virkelig av høy kvalitet, fra lydkvaliteten til byggematerialene. Jeg var impon...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Jeg har nylig kjøpt et HarmanKardon-produkt og jeg er veldig fornøyd med min kundeopplevelse. Produktene de tilbyr er virkelig av høy kvalitet, fra lydkvaliteten til byggematerialene. Jeg var imponert over det brede utvalget av produkter som de hadde å tilby, og deres nettside gjorde det enkelt for meg å finne akkurat hva jeg lette etter. Kundeservicen var også førsteklasses - da jeg stilte spørsmål om produktet mitt fikk jeg svar umiddelbart; representanten var løsningsorientert og vennlig. Hvis du vil ha et high-end-lydsystem eller høyttalerløsning av aller beste merke så kan du ikke gå galt ved å velge HarmanKardon. De har virkelig brukt tid på utvikling og perfeksjonering av sine produkter, noe som resulterer i unik lydopplevelse få andre produsenter kan matche. Denne merkevaren gir deg valuta for pengene dine og leverer på alle måter mulige!


Andre så også på