Happy Socks Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Happy Socks

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Rollin Shanahan
Jeg har nylig kjøpt produktet 'Happy Socks' og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med mitt kjøp. De tilbyr et bredt utvalg av designer-, koselige- og søte sokker for alle aldre og stiler, akkurat s...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fargerikt Valg av Sokker

  Jeg har nylig kjøpt produktet 'Happy Socks' og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med mitt kjøp. De tilbyr et bredt utvalg av designer-, koselige- og søte sokker for alle aldre og stiler, akkurat som de sier på nettsiden sin. Det mest positive ved Happy Socks er utvilsomt kvaliteten på sokkene. Jeg har brukt dem flere ganger nå, og de holder seg like fine etter hver vask. I tillegg elsker jeg det brede utvalget av fargerike mønstre og design - noe som gir meg muligheten til å matche dem med nesten alle antrekk i garderoben min! Nettsiden deres var enkel å navigere gjennom, bestillingen min kom raskt fram, så alt i alt hadde jeg en flott opplevelse med Happy Socks. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale dette produktet hvis du trenger nye sokker eller bare ønsker litt variasjon i din daglige garderobe.


Andre så også på