Handmade Piece Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Handmade Piece

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

P
Pat
Jeg har nylig kjøpt et flott oljemaleri fra Handmade Piece, og jeg er veldig fornøyd med produktet og tjenesten de leverte. Bestillingsprosessen var enkel, og nettstedet deres var tydelig og inform...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastiske Olje-Male-Reproduksjoner fra Handmade Piece

  Jeg har nylig kjøpt et flott oljemaleri fra Handmade Piece, og jeg er veldig fornøyd med produktet og tjenesten de leverte. Bestillingsprosessen var enkel, og nettstedet deres var tydelig og informativt om prosessen for å bestille et reproduksjonsmaleri etter eget ønske. Det som virkelig imponerte meg med Handmade Piece var kvaliteten på maleriet. Reproduksjonen var så realistisk at det nesten føltes som om jeg hadde kjøpt originalverket til Van Gogh selv! Fargene, børstestrøkene - alt var i perfekt harmoni. Jeg setter stor pris på at hver detalj ble gjort nøye og presis for å skape en tro kopi av original maleriet. Dessuten ble også min forespørsel angående spesielle ønsker besvart raskt av deres svært hjelpsomme kundeservice-team. De besvarte alle mine spørsmål klart og tydelig. Innpakningen av bildet før transporten overrasket også positivt; den ga god beskyttelse slik at bildet kunne sendes trygt frem til min adresse uten skader. Alt i alt er jeg utrolig glad for valget mitt om å bruke Handmade Piece for min kunstsamling. Deres høykvalitets-reproduksjoner vil garantert gi et elegant preg til rommet hvor bildene blir hengende opp på veggen!


Andre så også på