Hairlust Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Hairlust

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Conroy
Jeg har nylig prøvd ut produktene til Hairlust og jeg må si at jeg er ekstremt imponert. Som en person med tynnere hår, var det viktig for meg å finne produkter som gir næring og fylde uten å skade...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Styrker: - Nordisk arv - Innovativ tilnærming - Bærekraftige produkter Tittel: Norsk innovasjon for nydelige lokker

  Jeg har nylig prøvd ut produktene til Hairlust og jeg må si at jeg er ekstremt imponert. Som en person med tynnere hår, var det viktig for meg å finne produkter som gir næring og fylde uten å skade håret mitt. Hairlust har virkelig levert på dette. Det som skiller disse produktene fra andre på markedet, er deres nordiske røtter og innovative tilnærming. Jeg føler meg trygg på at produktene ikke bare gjør håret mitt fint, men også bidrar positivt til miljøet. En ting jeg spesielt satte pris på var den åpne kommunikasjonen fra selskapet om ingrediensene de bruker i produktene sine. Det føltes godt å vite hva jeg faktisk puttet i håret mitt. Alt i alt har min erfaring med Hairlust vært svært positiv, og jeg vil definitivt fortsette å bruke disse produktene i fremtiden.


Andre så også på