Gorilla Sports

Alle anmeldelser

Gorilla Sports

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Gorilla Sports

Trening og utstyr selges i dag på mange forskjellige steder. Er du for eksempel på jakt etter nye treningsklær? Eller utstyr som gjør det enklere å utføre all treningen hjemme? En av de største fordelene vi har i dag er at vi kan kjøpe det aller meste vi trenger på nett, slik er det også med treningsutstyr. Gorilla Sports er en av nettbutikkene som fokuserer på denne kategorien, men det kan være vanskelig å finne ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler før du handler hos dem. Nå kan du finne all informasjonen du trenger på forhånd! Her på denne siden deler vi andres erfaringer og anmeldelser av nettforhandlere for at du skal kunne velge den rette butikken for deg. 

Om Gorilla Sports
Gorilla Sports ble opprinnelig etablert i Tyskland i 2005, men har siden vokst til mange flere land. I følge selskapet har målet deres hele tiden vært å kunne tilby profesjonelt treningsutstyr til priser som alle kan ha råd til. Gorilla Sports ble stiftet i Norge i 2016 og er registrert som et AS under kategorien "butikkhandel med sportsutstyr" i Brønnøysundregisteret

Produkter og tjenester av Gorilla Sports
Gorilla Sports er en netthandel som fokuserer på treningsklær og treningsutstyr. De fører et utvalg treningsklær for både kvinner og menn med produkter som shortser, topper, sports-bh'er og caps & luer. I følge dem selv fører de ikke det største utvalget av treningsklær men fokuserer på de mest relevante produktene og høy kvalitet. Når det kommer til treningsutstyr er utvalget mye større, de har utstyr tilpasset ulike sportsaktiviteter som boksing, aerobic og styrketrening. Her kan du finner alt fra yoga matter til vektskiver og boksehansker. Når du handler hos Gorilla Sport kan du velge mellom alle de vanlige betalingsmetodene, men også delbetaling slik at du kan handle når du vil og betale senere. Leveringstiden er normalt sett opp til 1 uke dersom de har varene på nærlager, men kan være mellom 2-6 uker dersom varene må sendes fra fjernlageret i Tyskland. Dersom du henter varene selv på ditt lokale postkontor eller hentested vil frakten variere mellom 249-999kr avhengig av vekt, dersom du ønsker hjemlevering i Porsgrunn/Skien området vil frakten være 999kr, og 2499kr i resten av landet. På nettsiden finner du også en blogg der de jenvling publiserer tips og råd om blant annet sine egne produkter, men også trening, utstyr og kosthold. Når du skal handle hos denne nettbutikken kan det være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ytterligere avslag på din bestilling. 

Komplimenter, klager og tips om Gorilla Sports
Har du handlet treningsutstyr eller treningsklær fra Gorilla Sports? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse av din erfaring der du sier litt om leveringstiden - kom varene til antatt tid?, produktet - mottok du riktig produkt? (størrelse, modell, farge), servicen, kvaliteten og annen informasjon du tenker kan være relevant. Vi ønsker å kunne hjelpe deg og alle leserne våre med å finne de aller beste og mest pålitelige nettbutikkene. Sett i gang med å lese og dele anmeldelser om Gorilla Sports her!