Gorilla Sports Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Gorilla Sports

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Casandra O'Reilly
Jeg har nylig kjøpt flere produkter fra Gorilla Sports og jeg er utrolig imponert over kvaliteten på produktene. De har et stort utvalg av treningsutstyr som passer til alle behov; fra styrketrenin...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: Impressive Treningsutstyr fra Gorilla Sports

  Jeg har nylig kjøpt flere produkter fra Gorilla Sports og jeg er utrolig imponert over kvaliteten på produktene. De har et stort utvalg av treningsutstyr som passer til alle behov; fra styrketrening til boksing, fitness og aerobic. Uansett hva du trenger, så har de det! Jeg var spesielt fornøyd med deres vektskiver, dumbbells og kettlebells. Disse er svært holdbare og enkle å bruke i min daglige trening. Tjenesten jeg mottok under mitt besøk hos Gorilla Sports var også førsteklasses. Personalet var hjelpsomme og vennlige, noe som gjorde hele opplevelsen enda bedre. Alt i alt vil jeg anbefale Gorilla Sports på det sterkeste for alle dine treningsbehov! Du vil ikke bli skuffet over kvaliteten eller tjenesten de gir!


Andre så også på