Golfsenteret Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Golfsenteret

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kianna
Jeg har nylig handlet på Golfsenteret sin nettbutikk og jeg må si at opplevelsen var utmerket. Fra det øyeblikket jeg gikk inn på nettsiden deres, følte jeg meg velkommen og trygg på å handle her. ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utrolig shoppingopplevelse hos Golfsenteret.no

  Jeg har nylig handlet på Golfsenteret sin nettbutikk og jeg må si at opplevelsen var utmerket. Fra det øyeblikket jeg gikk inn på nettsiden deres, følte jeg meg velkommen og trygg på å handle her. Det er tydelig at denne butikken virkelig bryr seg om kundene sine, med fokus på kundeservice og gode priser. Jeg satte pris på den enkle navigasjonen rundt i butikken, samt den detaljerte beskrivelsen av hvert produkt som definitivt hjalp meg med å ta riktige avgjørelser for mine kjøp. Bestillingen min ble utført uten problemer eller komplikasjoner - alt var godt organisert slik at informasjonen ble lett tilgjengelig, noe som gjorde dette til en stressfri opplevelse. Hvis du leter etter et sted å kjøpe golfutstyr online hvor det er garantert god service og verdi for pengene dine, ville jeg absolutt anbefale Golfsenteret.no!


Andre så også på