Glossybox

Alle anmeldelser

Glossybox

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo AliExpress
AliExpress

Selv om det fortsatt er vanlig å handle i fysiske butikker, kan vi ikke legge skjul på at det er mye lettere å handle via nett. D...

Logo Lookfantastic
Lookfantastic

Skjønnhet er i aller høyeste grad subjektivt, men det er fortsatt noe som er viktig for de aller fleste. Det er noe veldig mange legg...

Logo Gents
Gents

Det å ta vare på kroppen, huden og håret er ikke noe som er forbeholdt til bare kvinner. Det er noe som har vært en liten m...

Logo Schutz-shoes
Schutz-shoes

Hva man har på seg på føttene er veldig viktig for veldig mange. Man skulle nesten antatt at det egentlig ikke burde være ...

Glossybox

Liker du sminke? I såfall er du ikke alene! Vi finner i dag en hel rekke ulike kosmetiske produkter som du kan bruke, men hvor kan du få tak i disse produktene? En av butikkene som selger dem er Glossybox, men hva kan du forvente av denne tjenesten? De sender ut bokser med ulike sminkeprodukter hver måned. Hvordan virker det? Hvor lang tid vil det ta før de leverer boksen din? Er produktene deres også gunstige for huden din? Og hva kan du som kunde forvente av Glossybox sin leveringstjeneste og kundeservice? Vil de ansatte være vennlige og hjelpsomme hvis du kommer til dem med en klage eller et problem? Les anmeldelser skrevet av ekte kunder av Glossybox. Ved å lese erfaringene og meningene de gir, kan du få litt innsikt i Glossybox og se selv om Glossybox kan være den perfekte kosmetikkleverandøren for deg. På denne måten kan du ta en bedre informert avgjørelse før du bestemmer deg for om du ønsker å nytte deg av denne tjenesten.

Om Glossybox
Glossybox er en butikk som selger kosmetikk. De sender ut esker med sminke, hudpleie, skjønnhetsprodukter og annen kosmetikk. Hver måned sender de en annen boks til alle som har abonnert på Glossybox. Hver boks inneholder fem produkter fra merker som de har assosiasjoner til. Eksempler på disse merkene er 2True, BeautyPro, Bioeffect, Cute Balms, Deborah Lippman, Edspa, LP Skin Therapy, Ausie, Healgel, Hey Honey, Gosh, Olay, Organix Surge, RéVive, Raffaello, Pearlies, Ruby. Trifle, Urban Veda, Wilkinson Sword, Zirh, Stila, Starskin, Spa To You, Shills, Revlon, Robert Piguet, Noble Isle, Origins, Popband, Lollipops, Kiss, Batiste, Alol That Jazz og mange andre merker. De tilbyr også esker i begrenset opplag som gir deg en ultimat hudpleierutine i en vakker boks. Og de tilbyr også gavekort som du kan gi til noen ved alle slags spesielle anledninger.

Tjenester fra Glossybox
Du kan kjøpe boksene fra Glossybox ved å bli medlem og abonnere på deres månedlige bokser. Du kan registrere deg ved å fylle inn fornavn, etternavn, e-postadresse og e-postadresse. Etter det vil de veilede deg gjennom abonnementsprosessen. Du kan abonnere på deres 3-måneders plan, 6-måneders plan, månedlig plan og 12-måneders plan. Du kan betale med kvartalsvis fakturering, halvårsfakturering eller årlig fakturering. Og hvis det dukker opp et problem, spørsmål eller klage, kan du kontakte deres kundeservice. De vil prøve å hjelpe deg så godt de kan. De har som mål å nå ut til sine kunder med ulike produkter slik at du kan finne dine favoritter.

Les anmeldelser av andre selskaper.

Erfaringer med Glossybox
Er du en av personene som allerede abonnerer på Glossybox? Da vil vi gjerne vite alt om din erfaring. Hvor enkelt er det å abonnere på deres månedlige leveringer? Hva innebærer et abonnement? Leverer de boksen din hver måned, akkurat som de lover? Hva synes du om innholdet i boksen? Og hva slags kundeservice gir Glossybox til kunder som har et problem eller en klage? Skriv din egen kundeanmeldelse og fortell alle hva du synes om Glossybox. Takk for at du tar deg tid til å hjelpe potensielle kunder.