Globaltools Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Globaltools

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Leila
Kjøpte nylig noen verktøy fra Globaltools, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med produktene mine. Kvaliteten på disse verktøyene var enestående, og prisen var meget rimelig i forhold til andre ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En utmerket handleopplevelse hos Globaltools

  Kjøpte nylig noen verktøy fra Globaltools, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med produktene mine. Kvaliteten på disse verktøyene var enestående, og prisen var meget rimelig i forhold til andre steder. Flere av disse tingene kan du ikke finne andre steder, så utvalget deres imponerte meg virkelig. Det beste med dette kjøpet var likevel kundeservicen min. Personalet der var svært hjelpsomme når det gjaldt å velge produkter som passet mine behov best mulig. De ga også gode råd om vedlikehold og bruk av produktene mine, noe som vil hjelpe meg på lang sikt. Jeg vil absolutt anbefale Globaltools til hver enkelt person som leter etter godt verktøy eller tekniske artikler online. Det er et flott alternativ hvis du ønsker å kjøpe kvalitetsprodukter til rimelige priser.


Andre så også på