Glenmuir Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Glenmuir

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Elinore
Glenmuir er en utmerket butikk for de som leter etter kvalitetsgolfklær. Jeg besøkte nettbutikken deres nylig og fant et bredt utvalg av plagg å velge mellom, inkludert skjorter, gensere, jakker og...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utmerket Golfklede av toppkavlitet

  Glenmuir er en utmerket butikk for de som leter etter kvalitetsgolfklær. Jeg besøkte nettbutikken deres nylig og fant et bredt utvalg av plagg å velge mellom, inkludert skjorter, gensere, jakker og mer. Det jeg satte pris på mest med Glenmuir var den personlige tilnærmingen. De tilbyr gratis personalisering på produktene sine, noe som gjør det veldig spesielt å bruke klærne sine. Jeg bestilte skjorter med mine initialer brodert inn i stoffet - de så fantastiske ut! En annen ting jeg likte med Glenmuir var kvaliteten på produktene selv. Genseren min føltes myk og behagelig mot huden min samtidig som outfit'en ser veldig imponerende ut. Endelig vil jeg anbefale Glenmuir for alle golfspillerne der ute eller folk rett og slett vil ha flott tøy av god kvalitet!


Andre så også på