Glasses Direct Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Glasses Direct

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Emmerich
Jeg nsket en ny brille, og etter å ha hørt om Glasses Direct fra venner som var fornøyde med tjenesten deres, besluttet jeg å prøve dem ut selv. Jeg hadde ikke bestilt briller online før, så jeg va...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Glasses Direct-gjennomgang: Få fantastiske verdier med 2 par fra £15

  Jeg nsket en ny brille, og etter å ha hørt om Glasses Direct fra venner som var fornøyde med tjenesten deres, besluttet jeg å prøve dem ut selv. Jeg hadde ikke bestilt briller online før, så jeg var litt bekymret for hvordan det ville gå. Men hele prosessen med Glasses Direct var enkel og smidig! De har et bredt utvalg av briller i ulike stiler og farger - noe for enhver smak. Og for bare £15 kunne jeg kjøpe to par med gratis linser inkludert! Det er utrolig bra verdi for pengene! Det beste ved hele opplevelsen var at de gir deg muligheten til å prøve brillene hjemme før du kjøper dem. Du kan velge opptil fire frame som du ønsker å teste ut hjemme, og siden sender disse brillene rett til din dørstokk helt gratis! Å kunne faktisk prøve på brillene i komforten av mitt eget hjem hjalp meg enormt når jeg skulle bestemme hvilken type som passet meg best. Selve leveransen tok også kortere tid enn jeg hadde forestilt meg. Bestillingen min ble sendt relativt raskt, og det tok kun noen få dager før pakkelen dukket opp på postkontoret. Jeg er veldig fornøyd med mine nye briller fra Glasses Direct. Tjenesten deres var lett å navigere gjennom (ja, selv for noen som meg som ikke alltid skjønner teknologien), de hadde et stort utvalg av stilige innfatninger til gode priser og muligheten til å pr øvde dem hjemme gjorde alt mye lettere. Jeg kommer definitivit tilbake igjen neste gang jeg trenger en ny brille!


Andre så også på