Gjør Det Selv Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Gjør Det Selv

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hyatt
Jeg er veldig fornøyd med min erfaring hos 'Gjør Det Selv'. Dette magasinet har virkelig hjulpet meg i å mestre forskjellige DIY-prosjekter hjemme. Deres trinn-for-trinn veiledninger, utført av fag...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Et flott alternativ for de som elsker å gjøre-det-selv

  Jeg er veldig fornøyd med min erfaring hos 'Gjør Det Selv'. Dette magasinet har virkelig hjulpet meg i å mestre forskjellige DIY-prosjekter hjemme. Deres trinn-for-trinn veiledninger, utført av fagfolk, gir en god forklaring på hvordan man skal gjøre ting ordentlig og sikkert. Jeg føler meg tryggere når jeg jobber med ulike materialer nå etter å ha lært fra disse veiledningene. Det som står ut for meg, er hvor mange muligheter det finnes i dette magasinet - over 1000 prosjekter som du kan begynne på umiddelbart! Og det beste av alt - denne kvaliteten kommer til en rimelig pris. Min opplevelse hos 'Gjør Det Selv' var fantastisk! Jeg vil anbefale dem videre til alle som ønsker å håndtere sine egne prosjekter fra start til slutt. Takk så mye!


Andre så også på