Gina Tricot

Alle anmeldelser

Gina Tricot

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Nelly
Nelly

Klær er noe vi stadig har behov for og noe som mange er opptatt av. Er du på jakt etter noe nytt og spennende til garderoben din? &Osla...

Logo NA-KD
NA-KD

Ser du etter en ny butikk der du kan handle trendy og fine klær på nett? I dag har netthandel gjort det mye enklere å finne alt m...

Logo Cellbes
Cellbes

Er du lei av å traske endeløst rundt på store kjøpesenter og ...

Gina Tricot

Er du på jakt etter ny butikk for dameklær på nett? Dameklær er kanskje en av de aller største varegruppene på nett med et hav av ulike produkter og butikker. Det enorme utvalget kan fort gjøre det svært vanskelig å bestemme seg for hvilken butikk man ønsker å handle fra. Hvordan finner du egentlig ut om en nettbutikk er til å stole på? Les anmeldelser! Her på ReviewsBird kan du se hva andre har å si om klesbutikker som Gina Tricot før du velger om du ønsker å handle fra dem.

Om Gina Tricot
Gina Tricot er en svensk butikkjede som selger dameklær både i fysiske butikker og på nett. Selskapet ble opprettet i Borås i 1997 der de også har sitt hovedkontor. I dag er Gina Tricot til stede på nett i over 30 land og har fysiske butikker i fem europeiske. De har til sammen over 180 fysiske butikker og mer enn 2000 ansatte. I følge selskapet selv er deres visjon å kunne tilby en ny og spennende handleopplevelse til alle kundene deres med spennende moteklær til kvinner og konkurransedyktige priser.

Produkter og tjenester av Gina Tricot
Gina Tricot sitt sortiment består hovedsakelig av klær til kvinner. Sortimentet er blant annet delt inn i varegruppene jeans, bukser, gensere, topper, kjoler & jumpsuits, party, homewear, bluser & skjorter, jakker & kåper mm. Du kan også sortere utvalget etter nyheter og de mest populære produktene. I tillegg til klær selger selskapet også tilbehør som solbriller, hatter og skjerf, i tillegg til vesker og sko. Nettbutikken har også en egen salgsside der du kan finne alle produktene som er nedsatt i pris. Når du handler fra denne nettbutikken kan du forvente en leveringstid på mellom 1-5 virkedager så lenge de har varene på lager. Dersom du handler for et beløp som er på, eller over 249kr vil få gratis frakt på ordren din. Bestillinger under dette beløpet vil få et frakttillegg på 79kr. Du har automatisk 30 dager angrerett på alle varer fra Gina Tricot, noe som vil si at du i løpet av denne perioden kan returnere varene så lenge de fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen. Dersom du har din egen nettside eller kanal i sosiale medier så kan du også bli en samarbeidspartner av denne butikken gjennom deres Affiliate markedsføringsprogram. Dette programmet går ut på at du kan tjene penger på å markedsføre produktene deres dersom din annonsering generer salg for selskapet. For mer informasjon og inspirasjon så kan du også følge virksomheten på sosiale medier som Facebook og Instagram.

Komplimenter, klager og tips om Gina Tricot
Har du noen erfaringer med produktene eller tjenestene til dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for forbrukere å finne frem til de beste klesbutikkene på nett. Derfor blir vi svært takknemlige hvis du legger igjen en anmeldelse med din erfaring. Fortell gjerne litt om leveringstiden, kvaliteten på produktet, brukervennligheten til nettsiden eller annen informasjon du tror kan være relevant.