Gentleherd Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Gentleherd

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Schaefer
Jeg har nylig kjøpt en fantastisk 100% kasjmirgenser fra Gentleherd og jeg er helt forelsket i den. Fra det øyeblikket jeg så den på nettstedet deres, visste jeg at dette var noe spesielt. Genseren...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Gentle Herd - Å holde seg varm aldri sett så bra ut!

  Jeg har nylig kjøpt en fantastisk 100% kasjmirgenser fra Gentleherd og jeg er helt forelsket i den. Fra det øyeblikket jeg så den på nettstedet deres, visste jeg at dette var noe spesielt. Genseren er veldig myk og behagelig å ha på seg. Jeg elsker passformen som føles både luftig og komfortabel rundt kroppen min. En annen ting som imponerte meg med Gentleherd er hvor bærekraftige klærne deres er produsert. Dette gjorde meg enda mer fornøyd med investeringen min i denne genseren. Når vi kan bidra til miljøet samtidig som vi ser bra ut, hva kan være bedre enn det? Jeg vil absolutt anbefale alle å sjekke ut Gentleherds kolleksjon av kasjmirplagg hvis de ønsker å oppgradere garderoben sin med noe holdbart og stilfullt.


Andre så også på