Gearbest Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Gearbest

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

N
Nader
Jeg har nettopp handlet på Gearbest og jeg må si at opplevelsen min var veldig positiv. Utvalget deres er av høy kvalitet, med produkter fra forskjellige kjente merker til en rimelig pris. Jeg satt...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Gearbest Anmeldelse: Høykvalitetsprodukter Til Rimelige Priser

  Jeg har nettopp handlet på Gearbest og jeg må si at opplevelsen min var veldig positiv. Utvalget deres er av høy kvalitet, med produkter fra forskjellige kjente merker til en rimelig pris. Jeg satte også pris på den praktiske fraktmetoden, som gjorde det enkelt for meg å motta pakken min hjemme uten noen problemer. En annen ting jeg la merke til var sikkerheten ved betalingene mine. Jeg kunne betale trygt og bekymringsfritt, noe som gjorde hele handleopplevelsen mye bedre og mindre stressende. Totalt sett hadde jeg en flott shopping-opplevelse hos Gearbest og vil absolutt anbefale dem til andre interesserte i et bredt utvalg av produkter til gode priser.


Andre så også på