Gearbest

Alle anmeldelser

Gearbest

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo AliExpress
AliExpress

Selv om det fortsatt er vanlig å handle i fysiske butikker, kan vi ikke legge skjul på at det er mye lettere å handle via nett. D...

Logo Alibaba
Alibaba

Hvis du er på utkikk etter spesifike produkter, har du mange alternativer når det kommer til butikker hvor du kan få ta...

Logo Lekia
Lekia

Enten man liker det eller ikke så er det like greit å bare akseptere det, du kommer til å kjøpe leketøy en gang i d...

Logo Globaltools
Globaltools

Det å være dyktig med hendene føles som er noe som ikke er like populært som det en gang var. Kanskje er det heller ikke s...

Gearbest

Hvis du leter etter et verktøy, en gadget eller et annet hjelpemiddel, kan du besøke flere butikker i håp om at de har det du leter etter. Men du kan også finne en butikk som samler inn alle eller disse produktene. En butikk som gjør dette er GearBest, men hva slags kvalitetsapparater vil denne butikken tilby? Hvor holdbare vil klærne deres være? Vil deres helse- og skjønnhetsartikler virkelig være til nytte for huden og kroppen din? Vil det ta lang tid før kundeservicen deres sender ut lekene dine eller hobbyrekvisita? Og hva slags kundeservice kan du forvente når du ikke er fornøyd med klokken? Informer deg selv om disse sakene ved å lese anmeldelser skrevet av ekte kunder av GearBest. Deres meninger, kommentarer, vurderinger og erfaringer kan hjelpe deg med å finne ut om GearBest er det rette selskapet til å forsyne deg med gadgets, teknologi og andre produkter, slik at du enkelt kan bestemme om du vil handle på nettsiden deres eller ikke.

Om GearBest
GearBest er et selskap som tilbyr gadgets og andre verktøy og produkter hevder å tilby Cool Gadgets og Top Gear og selge dem til lave engrospriser. De tilbyr for eksempel apparater som vakuumroboter, oppussing av hjemmet, vannfiltre, vaskeapparater, komfyrer, dampkokere, miksere, blendere, stikkontakter, luftrensere, damprensere, ringeklokker, strømskinner, støvsugere og mer. Men de tilbyr også nettbrett og tilbehør som bærbare datamaskiner, Android-nettbrett, spillnettbrett, datamaskiner og så videre. I deres mobiltelefonseksjon kan du finne strømbånd, mobiltelefoner, Apple iPhones, Samsung-smarttelefoner og mer. De tilbyr også forbrukerelektronikk som videospill, actionkameraer, virtual reality-produkter og mer. Og de tilbyr også datautstyr, nettverksutstyr, klokker, smykker, spillutstyr, hjemmeprodukter, hageverktøy, vesker, helseprodukter, skjønnhetsprodukter, babyutstyr, mote, utendørs sykkel- og campingutstyr, LED-lys, barneprodukter, kontorrekvisita, skolemateriell, biler, sko, smykker, klær, motorsykkeltilbehør og mer.

Tjenester av GearBest
Produktene fra GearBest kan bestilles på nett. Bare velg en vare og få deres leveringstjeneste til å sende varene hjem til deg. GearBest tilbyr gratis levering i Storbritannia, så du vil ikke ha blitt belastet ekstra for levering av kjøpet. Hvis du registrerer deg på nettsiden deres og abonnerer på deres digitale nyhetsbrev, vil du få tilgang til eksklusive tilbud, siste ankomster og beste kampanjer. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn e-postadressen din. Og GearBest har en kundeserviceavdeling klar til å hjelpe deg når du trenger deres hjelp. De har som mål å tilby en rekke produkter til sine kunder, slik at de kan finne det de er ute etter hos Gearbest. Visjonen deres er å utvide seg til å bli et enda større selskap.

Les også anmeldelser av andre selskaper.

Erfaringer med GearBest
Har du noen gang bestilt noe fra GearBest? Da er vi nysgjerrige på å høre om din erfaring med denne butikken. Er du fornøyd med kvaliteten på datamaskinen, nettbrettet eller andre enheter? Hvor komfortable er klærne deres? Hvordan ser middagsbordet ditt ut med deres servise og servise? Hvordan føles kosmetikken deres i huden din? Er apparatene deres holdbare? Måtte du vente lenge før bildelen din endelig kom? Og hva slags kundeservice har GearBest noen gang gitt deg? Skriv din egen anmeldelse og fortell oss alt om din GearBest-opplevelse.