Gardinshoppen Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Gardinshoppen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Ebony Carroll
Jeg har nylig handlet hos Gardinshoppen og opplevelsen var fantastisk. Jeg hadde en spesiell størrelse på gardinene jeg trengte, så jeg var litt bekymret for om de ville klare å tilby akkurat det j...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Gardinshoppen gir deg flotte gardiner av høy kvalitet til overkommelige priser + GRATIS fargeprøver før din første bestilling. Title : Et fantastisk kjøp opplevelse hos Gardinshoppen!

  Jeg har nylig handlet hos Gardinshoppen og opplevelsen var fantastisk. Jeg hadde en spesiell størrelse på gardinene jeg trengte, så jeg var litt bekymret for om de ville klare å tilby akkurat det jeg behøvde. Men det viste seg at bestillingen var superenkelt, og all informasjonen jeg trengte ble tydelig presentert på nettsiden deres. En av de tingene som virkelig imponerte meg ved Gardinshoppen var kvaliteten på gardinene mine - selv til den prisen! De ser fantastiske ut i rommet mitt og er laget av solide materialer som vil holde dem inntakt i lang tid. Med tanke på hvor rimelig prisene er, kan du være sikker på at du får mye for pengene dine her! Jeg satte også stor pris på ekstra rabatten med 5% hvis noen skulle finne samme produkt billigere fra andre aktører. Dette viser virkelig tilliten som siden har til deres produkter. Endelig måtte jeg nevne kundestøtten: De svarte raskt og effektivt da jeg sendte inn en forespørsel angående min ordrestatus - dette gjorde meg tryggere når det kommer til nettbasert shopping generelt.


Andre så også på