Gardinshoppen

Alle anmeldelser

Gardinshoppen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Gardinshoppen

Ser du etter de perfekte gardinene for hjemmet ditt? Nå finnes det et utrolig utvalg av spesialtilpasset solavskjerming, men det kan være vanskelig å ha alle opplysningene man trenger når man står i butikken. Derfor kan det ofte være enklere å handle solavskjerming på nett slik at man kan ta alle målene man trenger mens man legger inn bestillingen. Spesialtilpasset solavskjerming kan være kostbart, særlig om man trenger  gardinløsninger til flere rom i huset. Derfor er det veldig viktig å sørge for at nettbutikken du velger er en trygg og pålitelig forhandler. Her hjelper vi deg med det! På denne siden kan du lese om andres erfaring og opplevelse av de ulike nettbutikkene. Se for eksempel hva andre mener om Gardinshoppen for å finne ut om dette er riktig butikk for deg.

Om Gardinshoppen
Gardinshoppen eies og drives av firmaet Luxsun Nordic ApS som ble etablert, og fortsatt befinner seg, i Frederiksberg i Danmark i 2015. Luxsun Nordic ApS er eiet av danskene Bo Vinding og Mads-Ole Pedersen. Gardinshoppen er også medlem av en organisasjon som kalles BSCI (Business Social Compliance Initiative) som jobber for å sikre at fabrikker i utlandet overholder menneskerettighetene og de grunnleggende arbeidstakerrettighetene. Per i dag har selskapet ingen fysiske butikker i Norge så all handel må skje via nett.

Produkter og tjenester av Gardinshoppen
Gardinshoppen fører et stort utvalg spesialtilpasset solavskjerming. På denne siden kan du bestille alle de ulike produktene etter dine egne mål. Det vil si at du bruker et oppmålingsskjema for at produktet skal passe perfekt til dine vindu. Du kan velge mellom alle standard typene for solavskjerming som rullegardiner, persienner, panelgardiner, plissegardiner, liftgardiner, foldegardiner og lamellgardiner. På nettsiden finner du også en monteringsveiledning som forteller deg hva som er riktig montering av produktet. Gardinshoppen har også en prisgaranti der de lover kundene sine 5% ekstra rabatt dersom de finner det samme produktet billigere et annet sted. For å benytte deg av denne prisgarantien må det meldes inn innen 30 dager etter kjøpet. Du finner også en rekke råd og tips om hvilken type gardin som passer best til ulike vindu og romløsninger. Dersom du ønsker å legge inn en bestilling hos Gardinshoppen kan det være lurt å se etter en rabattkode eller lese gjennom nyhetsbrevet deres for å få med deg eventuelle tilbud. Selskapet har en fastpris for frakt i Norge på 245kr med mindre det opplyses om noe annet under bestillingen. 

Komplimenter, klager og tips om Gardinshoppen
Vi ønsker gjerne å høre fra deg dersom du har benyttet deg av produktene eller tjenestene til dette selskapet. Har du kjøpt gardiner fra Gardinshoppen? Da hadde vi satt stor pris på om du kunne lagt igjen en anmeldelse med litt informasjon om leveringstiden, kvaliteten, servicen og annen relevant informasjon som kan hjelpe brukerne våre med å finne ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler. Vår plattform er ment til å være et sted som hjelper deg med å finne de absolutt beste alternativene innenfor netthandel. Her kan du lese og dele erfaringer om Gardinshoppen.