FOREO Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

FOREO

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Muriel
Jeg har nylig prøvd ut FOREO sin LUNA ansiktsbørste og jeg kan ærlig si at jeg føler meg fantastisk etter å ha brukt den. Børsten er enkel å bruke med sin innovative teknologi som renser porene i d...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Føl deg fantastisk med FOREOs hudpleie -og oral pleieenheter

  Jeg har nylig prøvd ut FOREO sin LUNA ansiktsbørste og jeg kan ærlig si at jeg føler meg fantastisk etter å ha brukt den. Børsten er enkel å bruke med sin innovative teknologi som renser porene i dybden på huden min, samtidig som den ikke gjør vondt eller irriterer huden min. Jeg elsker også de forskjellige hastighetsinnstillingene, slik at jeg kan tilpasse bruken til min spesifikke hudtype. Jeg har også testet ISSA tannbørsten deres, og resultatet var like imponerende. Tannbørsten gir meg en ren og forfriskende følelse i munnen min hver gang jeg bruker den. FOREO sine produkter skiller seg virkelig ut fra alle andre skjønnhets- og orale pleieprodukter på markedet takket være deres forpliktelse til innovasjon og kvalitet. Produktdesignene deres er estetiske vakre og gjør det lettere for meg å få glede av mine daglige selvpleierutiner.


Andre så også på