ForBoat.eu Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

ForBoat.eu

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Conn
Jeg har nylig handlet hos ForBoat.eu og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. Jeg bestilte forskjellig tilbehør og reservedeler til båten min, og hele prosessen var enkel og rask. Nettsiden...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk nettbutikk for båttilbehør!

  Jeg har nylig handlet hos ForBoat.eu og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. Jeg bestilte forskjellig tilbehør og reservedeler til båten min, og hele prosessen var enkel og rask. Nettsiden deres hadde et bredt utvalg av produkter å velge mellom, noe som gjorde det enkelt for meg å finne akkurat det jeg trengte. En annen ting som imponerte meg var prisene på produktene. De hadde noen av de beste prisene jeg fant online for disse varene, uten å ofre kvalitet eller service. Leveringsprosessen var også sømløs - alle elementer ble levert i tide og i god stand. Jeg vil absolutt anbefale ForBoat.eu til andre båtentusiaster eller eiere som leter etter høykvalitetsutstyr og fantastisk service til rimelige priser.


Andre så også på