Fnatic Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Fnatic

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kirstin DuBuque
Jeg har nylig kjøpt noen produkter fra Fnatic og jeg må si at min opplevelse var fantastisk. Jeg bestilte det offisielle team-apparelet deres, og sendingen ankom i tide som lovet. Det var veldig en...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk service hos Fnatic

  Jeg har nylig kjøpt noen produkter fra Fnatic og jeg må si at min opplevelse var fantastisk. Jeg bestilte det offisielle team-apparelet deres, og sendingen ankom i tide som lovet. Det var veldig enkelt å navigere gjennom nettstedet deres og velge produktene jeg ønsket. De tilbyr et bredt utvalg av klær, utstyr og merchandise. Det jeg liker særlig godt med Fnatic er kvaliteten på produktene deres. Alt fra stoffmaterialet til sømmene virker solid laget, og fargene holder seg like fine også etter flere vaske-runder. Prisene kan kanskje være litt høyere enn enkelte andre butikker for lignende produkter, men du får absolutt hva du betaler for her. En annen ting som ga meg god kundeopplevelse hos Fnatic var gratis frakt når man overstiger 100€ grensen i handlekurven sin. Dette hjalp definitivt med å redusere prisen noe når man handlet flere artikler samtidig. Generelt sett vil jeg si dette: Hvis du er fan av e-sport eller FNATIC-teamets spilleresultater , så burde besøke nettsiden deres så snart som mulig! Du kommer ikke til å angre!


Andre så også på