Flowlife Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Flowlife

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Marcel Crona
Jeg har nylig hatt en fantastisk opplevelse hos Flowlife. Jeg hadde aldri tidligere fått en profesjonell massasje, men de ansatte her var ekstremt hjelpsomme og gjorde det hele veldig behagelig for...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En helhetlig opplevelse hos Flowlife

  Jeg har nylig hatt en fantastisk opplevelse hos Flowlife. Jeg hadde aldri tidligere fått en profesjonell massasje, men de ansatte her var ekstremt hjelpsomme og gjorde det hele veldig behagelig for meg. Massøren min var svært kunnskapsrik og ga meg gode råd om hvordan jeg kan holde kroppen min i god form. Jeg kjøpte også noen produkter fra butikken deres som har vært virkelig nyttige i å øke restitusjonen min etter treninger. Produktene er av høy kvalitet og jeg føler at investeringen helt klart er verdt det. Alt i alt, ville jeg definitivt anbefale Flowlife til alle som ønsker å ta vare på sin fysiske helse bedre, enten det er gjennom massasje eller ved å bruke deres utmerkede trenings- og restitusjonsprodukter.


Andre så også på