Fjellsport.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Fjellsport.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

I
Isabella
Jeg har nylig handlet hos Fjellsport.no og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse av butikken. Utvalget deres imponerte meg, de har virkelig alt du trenger for en vellykket tur i friluft! Persona...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv handleopplevelse hos Fjellsport.no

  Jeg har nylig handlet hos Fjellsport.no og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse av butikken. Utvalget deres imponerte meg, de har virkelig alt du trenger for en vellykket tur i friluft! Personalet i butikken var også meget kunnskapsrik om produktene, så jeg følte meg trygg på mine kjøp. Da det ble litt komplisert å bestemme hvilke produkter som ville passe best for mitt behov valgte jeg å kontakte kundeservice på e-post. Jeg fikk raskt et svar og de svarte på alle mine spørsmål detaljert og profesjonelt. Det var tydelig at disse menneskene hadde god erfaring med turer selv eller kunnskapen fra flere år innen fjellutstyr generelt. Fraktprisen deres er også rimelig sammenliknet med andre sportsbutikker, noe som gjorde at jeg endte opp med å legge til noen ekstra ting til handlekurven min uten å bekymre meg over prisene! Alt-i-alt vil jeg anbefale Fjellsport.no når det kommer til tur- og fjellutsyr –de har definitivt fortjent sin plass blandt topp friluftsbutikker i landet!


Andre så også på