Fitliving

Alle anmeldelser

Fitliving

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Fitliving

Leter du etter stilig og praktisk treningstøy men er lei av å måtte gå fra stativ til stativ i alle sportsbutikkene? Nå finner du alt du trenger av klær og utstyr på nett, men i et hav av nettbutikker kan det være vanskelig å navigere seg frem til de beste. Derfor har vi her laget en side hvor du ikke bare kan finne all informasjonen du trenger, men hvor du også kan lese om andres erfaringer og opplevelser med de ulike butikkene. Ta for eksempel en titt på brukernes anmeldelser om Fitliving for å se om dette kan være en butikk for deg når du skal handle treningstøy og tilbehør. 

Om Fitliving
Fitliving ble startet i 2017 og er en nettbutikk for treningstøy med fokus på målgruppen kvinner og menn i alderen 18-45 år. Nettbutikken er bygget på Multicase Norge AS, en plattform for nettbutikker og forhandlere. Fitliving drives og eies av ekteparet Marita og Ole Johan W. Bredland. Det unge ekteparet driver også et firma som selger baby og barneutstyr kalt mimmis.no, og har gjennom dette mange års erfaring innen netthandel. Mimmis.no har vunnet prisen "Årets butikk" for sin kategori i både 2018, 2019 og 2020. 

Produkter og tjenester av Fitliving
Fitliving fokuserer på treningstøy og utstyr som både er fasjonabelt og praktisk. Innenfor turtøy finner du produkter som turbukser, tursko, regntøy, men også tilbehør som sekker, hengekøyer, luer og votter. De har også et bredt sortiment for treningstøy som sports-bh, leggings og shortser. På nettsiden finner du en egen kategori for bestselgere der du kan se alle de mest populære produktene. Dersom du legger inn en bestilling på en lagervare innen klokken 12.00 lover selskapet av varen sendes samme dag og at leveringstiden skal være maks 5 virkedager og gratis levering dersom varen ikke skulle ankomme innen denne tiden. De har også gratis frakt for bestillinger over 999kr. I sin prisgaranti lover selskapet å matche samme pris dersom du skulle finne samme vare billigere et annet sted, og denne garantien gjelder i opptil 14 dager etter bestillingen. Dersom du skulle ønske å returnere en vare du har mottatt er det viktig at du sørger for at emballasjen og merkelappene er intakt, ved mangel av merkelapper eller emballasje tilbyr nettbutikken kun en refusjon på 50% av kjøpsbeløpet. Returfrakt for bytte innen 30 dager ligger på 69kr. Vær oppmerksom på at du ikke kan returnere eller bytte varer som sports-bh, undertøy, badetøy, truser og boksershortser. 

Komplimenter, klager og tips om Fitliving
Har du handlet treningstøy eller turutstyr fra Fitliving? Da vil vi gjerne høre fra deg og setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse av din opplevelse. Har du noen tips til andre brukere dersom de ønsker å benytte seg av denne nettbutikken? Fant du for eksempel en rabattkode som gjorde bestillingen din billigere? Fortell gjerne litt om bestillingsprosessen, leveringstiden, servicen og kvaliteten for å hjelpe andre brukere med å finne ut om dette er en god og pålitelig nettforhandler. Les og del anmeldelser og vurderinger om Fitliving her!