Fitliving Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Fitliving

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Max Wisozk
Jeg kjøpte et par FILA sneakers fra Fitliving og jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt! Skoene passer perfekt og sålen er veldig myk. Jeg har brukt dem mye i sommer og de har blitt mine go-to sko f...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  FILA Sneakers - Stilige og komfortable sko fra Fitliving

  Jeg kjøpte et par FILA sneakers fra Fitliving og jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt! Skoene passer perfekt og sålen er veldig myk. Jeg har brukt dem mye i sommer og de har blitt mine go-to sko for lange turer eller shoppingturer i byen. Fitliving hadde også enkel nettside, det var lett å finne produktet jeg ønsket å kjøpe. Bestillingen ble raskt behandlet og sendt til meg innen få dager. Skoene ser flotte ut på føttene mine, jeg får ofte komplimenter når jeg bruker dem. Så hvis du leter etter stilige sportsko av høy kvalitet vil jeg anbefale Fitliving!


Andre så også på