Evenstadmusikk Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Evenstadmusikk

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Brisa Ziemann
Evenstadmusikk er virkelig en dyktig nettbutikk for musikere. Jeg hadde en fantastisk opplevelse der! Det er så mye å velge mellom, fra instrumenter til utstyr og tilbehør. Kundeservicen var også i...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Butikk Opplevelse!

  Evenstadmusikk er virkelig en dyktig nettbutikk for musikere. Jeg hadde en fantastisk opplevelse der! Det er så mye å velge mellom, fra instrumenter til utstyr og tilbehør. Kundeservicen var også imponerende; de var alltid hjelpsomme med mine spørsmål og bekymringer, og gjorde alt i sin makt for å sikre at jeg fikk det jeg trengte. Men det som overrasket meg mest var hvor raskt ordrene ble sendt og leverert. Noen ganger har jeg ventet uker på bestilte ting fra andre steder, men hos Evenstadmusikk fikk jeg pakkene mine innen få dager etter bestilling. Jeg vil absolutt anbefale denne butikken til alle musikere - enten du er profesjonell eller nybegynner! Ikke nøl med å handle her hvis du ønsker deg god service, et bredt utvalg av produkter og raske leveranser.


Andre så også på