Elektroimportoren Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Elektroimportoren

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

O
Otha Murray
Jeg har nylig handlet hos Elektroimportøren AS og vil gjerne dele min positive opplevelse med dere. Det var enkelt å finne det jeg lette etter på deres nettside, og utvalget av elektromateriell, va...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  "Utmerket kundeserviceopplevelse hos Elektroimportøren AS."

  Jeg har nylig handlet hos Elektroimportøren AS og vil gjerne dele min positive opplevelse med dere. Det var enkelt å finne det jeg lette etter på deres nettside, og utvalget av elektromateriell, varme og belysning var imponerende. Jeg nøt spesielt å se at de også fokuserer på smarthusløsninger og elbilladere. Bestillingsprosessen var rask og effektiv. Jeg mottok ordrebekreftelse umiddelbart, samt informasjon om frakt- og leveringsdato. Varene ble levert i henhold til tidspunktet som ble oppgitt, så jeg trengte ikke bekymre meg for eventuelle forsinkelser. I tillegg kunne jeg dra nytte av deres lave priser sammenlignet med andre konkurrenter som gjorde det enda mer overbevisende å handle fra dem. Alt i alt hadde jeg en fantastisk opplevelse med Elektroimportøren AS! De er virkelig totalleverandør når det kommer til elektronikkvarer i Norge!


Andre så også på