Electroluxusa Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Electroluxusa

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kertzmann
Jeg kjøpte nylig reservedeler fra Electroluxusa og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Jeg trengte deler til min gamle støvsuger, og nettsiden deres gjorde det enkelt å finne akkurat det jeg ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastiske erfaringer med Electroluxusa

  Jeg kjøpte nylig reservedeler fra Electroluxusa og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Jeg trengte deler til min gamle støvsuger, og nettsiden deres gjorde det enkelt å finne akkurat det jeg trengte. Bestillingen var grei å fullføre og leveringen var rask. Det som virkelig imponerte meg var kvaliteten på de reservedelene jeg mottok. De passet perfekt til min støvsuger og fungerer bedre enn noen gang før. Jeg har gitt et løft til min gamle maskin fordi av disse nye delene. Jeg anbefaler absolutt Electroluxusa hvis du trenger reservedeler eller tilbehør til dine apparater hjemme. Det kunne ikke vært enklere eller mer praktisk å handle hos dem!


Andre så også på