Ekstralys Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Ekstralys

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Carolyn
Jeg har nylig handlet hos Ekstralys og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med kundeopplevelsen min. De tilbyr et bredt utvalg av lys til bil, maskin eller båt til gode priser. Kundeservicen deres v...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fornøyde Kunder Hos Ekstralys

  Jeg har nylig handlet hos Ekstralys og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med kundeopplevelsen min. De tilbyr et bredt utvalg av lys til bil, maskin eller båt til gode priser. Kundeservicen deres var også utmerket - de var hjelpsomme og profesjonelle gjennom hele kjøpsprosessen. Leveringstiden var raskere enn forventet, noe som bare forbedret hele opplevelsen min enda mer! Jeg satte pris på hvordan nettstedet ga nok informasjon om produktene sine, slik at det lette det å finne akkurat hva jeg trengte. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Ekstralys hvis du leter etter høykvalitets ekstra lys- eller LED-paneler til din bil, maskin eller båt. Deres fokus på god kundeservice og rask leveringstid gjør dette stedet til en vinner.


Andre så også på