DuBuy Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

DuBuy

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Miller
Jeg nylig besøkt Dubuy, og jeg var overrasket over hvor mange flotte produkter de har tilby. Jeg kjøpte et veggur fra nettstedet deres, og det er den perfekte størrelsen for stueveggen min. Det so...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  DuBuy: Brugskunst & Mer enn 30000 Varer Online

  Jeg nylig besøkt Dubuy, og jeg var overrasket over hvor mange flotte produkter de har tilby. Jeg kjøpte et veggur fra nettstedet deres, og det er den perfekte størrelsen for stueveggen min. Det som imponert meg mest om Dubuy var utvalget deres av brugskunstprodukter. De hadde alt fra lamper til knagger til sækkestoler, noe som gjorde det enkelt å finne alt jeg trengte for å fullføre interiørdesignet mitt. Nettstedet var også veldig brukervennlig og enkelt å navigere på. Jeg fant produktene mine raskt uten noen problemer. Jeg vil absolutt anbefale Dubuy hvis du leter etter kvalitetsinteriørvarer!


Andre så også på