Dressmykid Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Dressmykid

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

F
Feest
Jeg har nylig kjøpt babyklær og barneklær fra DressMyKid.no, og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse på denne nettbutikken. De har et stort utvalg av klær til alle aldre fra merker som Wheat, K...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Kjøpe baby-og barneklær hos DressMyKid – En flott handleopplevelse

  Jeg har nylig kjøpt babyklær og barneklær fra DressMyKid.no, og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse på denne nettbutikken. De har et stort utvalg av klær til alle aldre fra merker som Wheat, Kivat, Reima, Lillelam og Hust & Claire. Det var enkelt å finne det jeg lette etter på nettsiden deres takket være den brukervennlige navigasjonen. Jeg satte også pris på at de hadde detaljerte produktbeskrivelser sammen med bilder som gjorde valget mitt lettere. Bestillingsprosessen var smidig og enkel siden det ikke tok lang tid før ordren min ble bekreftet. Rask leveringstid var også en stor bonus! Kvaliteten på produktene levde opp til forventningene mine. Klærne føltes myke men likevel slitesterke ved bruk, noe som er svært viktig når man handler til barna sine. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale DressMyKid.no til alle mødre eller fedre der ute. Deres konkurransedyktige priser, kvalitetsprodukter og gode kundestøtte skiller dem virkelig ut fra mengden!


Andre så også på