Detailshop

Alle anmeldelser

Detailshop

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Detailshop

Er du opptatt av å ta vare på bilen din på best mulig måte? Bil er noe vi Nordmenn kan være svært avhengig av da vi bor i et land preget av store avstander. Bil er både dyrt, og noe av det viktigste vi kan vedlikeholde da det er mye sikkerhet knyttet til bruk av bil. I dag finner du alt du trenger av bilpleie- og vedlikeholdsprodukter på nett hos forhandlere som for eksempel Detailshop. Men når det kommer til bilpleie er det viktig å forsikre seg om at butikken du velger er en pålitelig forhandler av trygge produkter. Derfor deler vi her informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har handlet hos Detailshop for at du enkelt skal kunne finne ut om dette er en butikk for deg!

Om Detailshop
Detailshop AS er en forhandler av bilpleie- og vedlikeholdsprodukter på nett. Selskapet ble etablert i 2020 og har sitt hovedkontor i Oslo. Selskapets formål er å bli en av Norges ledende nettbutikker for alt av pleie- og vedlikeholdsprodukter og andre vaskeartikler til bil og andre motoriserte kjøretøy eller redskaper som for eksempel gressklippere og lignende. 

Produkter og tjenester av Detailshop
Produktene du kan kjøpe hos Detailshop er delt inn i ulike produktkategorier som eksteriør, interiør, høytrykk og merch. Her finner du ulike produkter knyttet til vedlikehold av for eksempel bilseter, vinduer, vask, polering mm. I tillegg til denne typen produkter kan du også kjøpe enkelte Merch varer som T-skjorter, kaffekopp og energidrikk. Når du handler fra Detailshop kan du forvente en leveringstid på 1-3 virkedager dersom varen er på lager, og selskapet sier at ordrer normalt sett sendes samme dag som de blir mottatt. For ordrer som har en totalsum under 599kr vil det komme et frakttillegg på som varierer etter leveringsmetoden du velger, dersom du velger pakke til hentested vil alle ordrer over 599kr* (som ikke overstiger 35kg) blir sendt med gratis frakt. Alle prisene på nettsiden er inkludert den Norske merverdiavgiften, og siden dette er en Norsk nettbutikk vil det heller ikke påbeløpe noen ekstra tillegg som toll. Detailshop følger den Norske angrerettloven som gir deg 14 dager angrerett på alle varer, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge varen fremstår som ny, ubrukt og i originalemballasjen. For å holde deg oppdatert på nyheter og gjeldende tilbud hos denne nettbutikken kan du melde deg på nyhetsbrevet deres, og det kan også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din dersom du bestemmer deg for å handle hos Detailshop. 

Komplimenter, klager og tips om Detailshop
Har du handlet bilpleie- eller vedlikeholdsprodukter fra Detailshop? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? Da setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste nettbutikkene. Fortell gjerne litt om produktet, kvaliteten, servicen eller annet du tror kan være nyttig for andre som vurderer å handle hos Detailshop.