Detailshop Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Detailshop

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Alva
Jeg hadde en utmerket opplevelse på Detailshop. Som en kunde med begrenset kunnskap når det gjelder bilpleieprodukter, var jeg virkelig imponert over den nyttige informasjonen og veiledningen som v...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utmerket handleopplevelse hos Detailshop

  Jeg hadde en utmerket opplevelse på Detailshop. Som en kunde med begrenset kunnskap når det gjelder bilpleieprodukter, var jeg virkelig imponert over den nyttige informasjonen og veiledningen som var tilgjengelig på nettsiden deres. Jeg følte meg trygg på produktene jeg valgte å kjøpe, da alt var detaljert beskrevet og forklart. Selv om jeg ikke har mye erfaring i dette feltet kunne jeg velge produkter tilpasset mitt behov. Produktene deres er av høyeste kvalitet, og gir garantert et fantastisk resultat. Det er tydelig at de er eksperter innenfor dette området, og det kommer klart frem i utvalget av produkter de har tilgjengelige. Videre må jeg også nevne den raske leveringstiden! Produktene ble sendt ut umiddelbart etter bestillingen min, noe som ga meg en ekstra dytt i retning mot å bestille fra Detailshop igjen. Denne nettbutikken vil være min første stopp for alt relatert til bilpleie uten tvil!


Andre så også på