Cuyana Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Cuyana

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

T
Titus
Jeg kjøpte nylig noen klær og tilbehør fra Cuyana og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Produktene deres er virkelig 'fewer, better things' som de sier på nettsiden sin. Alt var laget av høy...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  'Cuyana - Klassiske Uttrykk For Moderne Kvinner'

  Jeg kjøpte nylig noen klær og tilbehør fra Cuyana og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Produktene deres er virkelig 'fewer, better things' som de sier på nettsiden sin. Alt var laget av høy kvalitet materialer, og håndverket var enestående. En ting som skiller dem ut fra andre merker er at de fokuserer på å skape tidløse plagg som kan brukes i mange år fremover. Jeg føler meg trygg på at disse produktene vil holde seg like fine etter flere vask, noe som gjør det enkelt å investere i et godt garderobeutvalg. Kundeservice var også flott - både før og etter mitt kjøp. De besvarte alle mine spørsmål raskt og hjalp meg med å finne riktig størrelse for hver plagg jeg ønsket å kjøpe. Selv returprosessen gikk uten problemer da jeg trengte returnere ett produkt. Alt i alt gir jeg Cuyana toppkarakterer for deres produkter, service og fokus på kvaliteten over kvantiteten!


Andre så også på