Cosori.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Cosori.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Sincere Stokes
Jeg kjøpte en airfryer fra Cosori.no og jeg kan trygt si at dette er en av de beste kjøpene jeg har gjort i år. Leveringen var utrolig rask og airfryeren var godt pakket inn slik at den kom helt us...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk opplevelse med Cosori's Airfyrer

  Jeg kjøpte en airfryer fra Cosori.no og jeg kan trygt si at dette er en av de beste kjøpene jeg har gjort i år. Leveringen var utrolig rask og airfryeren var godt pakket inn slik at den kom helt uskadet frem til meg. Jeg ble gledelig overrasket da jeg så hvor enkel den var å bruke, samt hvor godt maten ble stekt. Airfryeren leverer virkelig når det kommer til kvalitet og funksjonalitet! Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Cosori har blitt kåret til best i test 2021. Jeg setter også stor pris på at produktet har hele to års garanti! Alt i alt, anbefaler jeg alle som vurderer å handle en airfryer om å ta turen innom Cosoris nettside først. De vil helt sikkert bli like imponert som meg!


Andre så også på