Choppi Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Choppi

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Reina Kutch
Jeg har nylig bestilt produkter fra Choppi.no og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. De tilbyr et bredt utvalg av leker som passer for alle aldre, inkludert barnesenger, elbiler, tråbiler...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk butikkopplevelse hos Choppi.no

  Jeg har nylig bestilt produkter fra Choppi.no og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. De tilbyr et bredt utvalg av leker som passer for alle aldre, inkludert barnesenger, elbiler, tråbiler, hoppeslott, gaming- og sminkebord. Nettsiden var veldig enkel å navigere på og det var lett å finne hva jeg lette etter. Jeg satte også pris på den raske leveringstiden, da produktene kom i løpet av noen få dager etter at jeg hadde lagt inn bestillingen. Produktene selv var av god kvalitet og levde opp til mine forventninger. Jeg er spesielt imponert over hvordan elbilene fungerer så godt både inne og ute. Totalt sett er jeg svært fornøyd med min erfaring hos Choppi.no og vil absolutt handle her igjen i fremtiden.


Andre så også på