Choppi

Alle anmeldelser

Choppi

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Choppi

Er du på jakt etter en variert og allsidig barnebutikk på nett som fører varer innen flere kategorier? Nå finnes det et hav av nettbutikker og velge mellom, lurer du på hvordan du kan finne frem til de aller beste alternativene? Choppi er en lekebutikk på nett som selger mer enn bare leker, og her på denne siden kan du lese erfaringer og kundeanmeldelser fra andre som allerede har handlet hos Choppi. På denne måten kan du lett finne ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler som kan passe for deg!

Om Choppi
Choppi er en butikk innen barneartikler på nett. Selskapet ble startet i 2008 av B.Lie Agenturer som vært en importør av barneartikler, leker og fritidsprodukter helt siden 1993. Choppi ble solgt til Drømmerom Gale Homme i 2018, en bedrift som har vært registrert i Norge siden 2013. I følge selskapet selv tilbyr de produkter av høy kvalitet som kommer fra Europeiske og Amerikanske produsenter. Filisofien til selskapet er at de skal ha god produktkompetanse, den beste kvaliteten og god service. 

Produkter og tjenester av Choppi
Choppi er en norsk lekebutikk på nett som fører en rekke barneartikler. Du finner både leketøy, spill, sportsutstyr, trampoliner, hoppeslott, tråtraktorer og biler, i tillegg til barnesenger og møbler. Du kan forvente å finne produkter som trampoliner, fotballmål, barneseter, air hockey mm. På nettsiden finner du også en blogg der du kan lese om ulike leker og produkter, se tips og råd om ulike varer og finne frem til utvidet produktinformasjon. Når du bestiller varer fra denne nettbutikken sendes varene deres enten fra deres hovedlager i Drammen, eller så leveres produktet fra leverandørens varelager. Dersom varen du bestiller finnes på hovedlageret i Drammen ligger leveringstiden på rundt 3-5 virkedager, og hvis varen sendes fra leverandørlager vil leveringstiden varierer etter hvilket produkt du handler. Den antatte leveringstiden er oppgitt på produktsidene. Hvis du bestiller varer fra dette selskapet men ikke henter den når den ankommer ditt hentested vil du måtte betale en avgift på 95 kroner. Alle prisene på nettsiden er inkludert den norske MVA (merverdiavgiften) på 25%, og siden det er en norsk butikk vil du ikke måtte betale tollavgift på din ordre. Du har automatsik 14 dager angrerett på alle varene du handler, og står fritt til å returnere påroduktene i denne perioden så lenge produktet fremstår som nytt og i originalemballasjen. I tillegg til alle de vanlige betalingsalternativene tilbyr Choppi også betaling gjennom Klarna, noe som vil si at du kan betale via faktura, delbetaling eller utsette betalingen. 

Komplimenter, klager og tips om Choppi
Har du benyttet deg av produktene eller tjenestene til dette selskapet? Eller har du noen andre erfaringer med Choppi? Da setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du sier litt om din opplevelse. All informasjon du deler er verdifull for andre når de skal avgjøre om de ønsker å handle fra denne nettbutikken. Fortell gjerne litt om leveringstiden, produktet, kvaliteten, bestillingsprosessen, servicen og annen informasjon du tror kan være relevant.