Charles & Keith Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Charles & Keith

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Alessandro
Jeg har nylig handlet hos Charles & Keith, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min! Deres offisielle nettbutikk tilbyr et bredt utvalg av mote for kvinner og barn, inkludert veske...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk handleopplevelse hos Charles & Keith

  Jeg har nylig handlet hos Charles & Keith, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min! Deres offisielle nettbutikk tilbyr et bredt utvalg av mote for kvinner og barn, inkludert vesker, sko og tilbehør. Jeg fant det enkelt å navigere på nettsiden deres og finne de produktene jeg ønsket å kjøpe. Det som virkelig imponerte meg var kvaliteten på produktene. Skoene jeg bestilte var komfortable og stilige samtidig. Vesken jeg kjøpte hadde også en god størrelse slik at det passet perfekt for daglig bruk. Leveringstiden var rask, noe som definitivt gjorde shoppingopplevelsen min enda bedre. Samlet sett vil jeg absolutt anbefale Charles & Keith til alle kvinner eller mødre som ser etter trendy mote eller fine gaver til sin familie eller venner. Takk igjen for den fantastiske servicen!


Andre så også på