Charles Clinkard Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Charles Clinkard

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Keshaun
Jeg har nylig kjøpt et par sko fra Charles Clinkard og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med mitt kjøp. Skoene passer perfekt og føles veldig komfortable på føttene mine, og det beste av alt var a...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk handleopplevelse hos Charles Clinkard!

  Jeg har nylig kjøpt et par sko fra Charles Clinkard og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med mitt kjøp. Skoene passer perfekt og føles veldig komfortable på føttene mine, og det beste av alt var at leveransen var gratis! Deres utvalg av både damesko, herresko og barneklær imponerte meg virkelig. Det var enkelt å finne akkurat hva jeg lettet etter siden nettsiden deres er veldig brukervennlig. En annen ting som gjorde inntrykk på meg var kundeservicen til Charles Clinkard. Jeg hadde noen spørsmål om produktet før kjøpet mitt, så kontaktet dem via e-post og fikk svar raskt og grundig. Deretter fulgte de også opp bestillingen min for å forsikre seg om at alt ble levert i tide. Alt i alt syns jeg at Charles Clinkard gir en fantastisk opplevelse når du handler hos dem, med god kvalitet på produktene sine samt effektiv kundeservice.


Andre så også på