Campstuff Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Campstuff

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Rusty Moore
Jeg nylig gjorde en bestilling på Campstuff, og jeg er så fornøyd med min erfaring. Nettsiden var veldig oversiktlig og lett å navigere, slik at jeg kunne finne alt campingutstyret jeg trengte til ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Min herlige opplevelse på Campstuff - Beste sted For Camping- eller Bobil-materiellet

  Jeg nylig gjorde en bestilling på Campstuff, og jeg er så fornøyd med min erfaring. Nettsiden var veldig oversiktlig og lett å navigere, slik at jeg kunne finne alt campingutstyret jeg trengte til mitt kjøretøy. Jeg satte pris på den rimelige frakten i tillegg til hurtig leveringstid da produktene ble sendt direkte fra selskapet. Utvalget av fortelt og campingmøbler var fantastisk, med mange forskjellige valgmuligheter som passet for både store og små familier. Det beste ved hele opplevelsen var deres kundeservice. De svarte raskt på alle spørsmålene mine før bestillingen ble plassert, og de gav meg et velvillig inntrykk av interesse. Jeg følte meg trygg når jeg handlet hos dem. For enhver campist som er ute etter å handle billig camping- eller bobil utstyr on-line, anbefaler jeg sterkt Campstuff!


Andre så også på