Campnord Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Campnord

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

T
Tabitha
Jeg har nylig opplevd en fantastisk kundeservice fra CampNord nettbutikk. De har virkelig bevist seg som friluftslivsekspertene med deres imponerende samling av produkter og tilbehør til tur- og ak...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Campnord: Friluftslivets svissarmykniv

  Jeg har nylig opplevd en fantastisk kundeservice fra CampNord nettbutikk. De har virkelig bevist seg som friluftslivsekspertene med deres imponerende samling av produkter og tilbehør til tur- og aktivitetslivet. Jeg var spesielt fornøyd med hengekøyen min, komplett med myggnetting - noe som gjorde campingopplevelsen til en lek! Videre skuffet ikke det oppblåsbare liggeunderlaget mitt heller, jeg hadde den beste søvnen i naturen! Det som imponerte meg mest var hvor godt kuratert utvalget er - alt fra små ting som fyrstikker og lommelykter, til større elementer som telt og klær. Det føltes veldig trygt å handle hos dem ettersom de hadde inngående kunnskap om produktene sine. Til slutt vil jeg si at gavetips delen på nettsiden deres også er verdt å se nærmere på - kjente merker kombinert med unike funn gjør gavehandlingen litt lettere! Alt i alt var dette en positiv handelserfaring for meg, og jeg vil definitivt anbefale CampNord både for nye eventyrere samt erfarne turgåere.


Andre så også på