CAFAGO

Alle anmeldelser

CAFAGO

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo AliExpress
AliExpress

Selv om det fortsatt er vanlig å handle i fysiske butikker, kan vi ikke legge skjul på at det er mye lettere å handle via nett. D...

Logo Alibaba
Alibaba

Hvis du er på utkikk etter spesifike produkter, har du mange alternativer når det kommer til butikker hvor du kan få ta...

Logo Lekia
Lekia

Enten man liker det eller ikke så er det like greit å bare akseptere det, du kommer til å kjøpe leketøy en gang i d...

Logo Globaltools
Globaltools

Det å være dyktig med hendene føles som er noe som ikke er like populært som det en gang var. Kanskje er det heller ikke s...

CAFAGO

Hvis du leter etter ny elektronikk, har du mange butikker du kan gå til, men ikke alle tilbyr samme type kvalitet og service. Så hvor er det beste stedet å gå? En butikk som kan være et alternativ er CAFAGO. Men hvilken kvalitet mobiltelefoner vil de selge? Vil LED-lyset deres gi nok lys? Kan datamaskinene deres matche datamaskinene kjøpt hos en spesialisert datamaskinforhandler? Hvor stilige vil klokkene og smykkene deres være? Tok det lang tid før de leverte testinstrumentene dine? Og hvordan reagerte kundeserviceavdelingen deres da du fortalte dem at kameraet ditt var ødelagt ved ankomst? Disse spørsmålene kan bare besvares av ekte kunder i denne butikken. Les anmeldelsene deres for å lære mer om dette selskapet og sjekk ut andre elektronikkbutikker for å sammenligne og velge det beste. Deres kommentarer, vurderinger, erfaringer og meninger kan hjelpe deg med å avgjøre om CAFAGO kan være et alternativ for deg. Er CAFAGO den beste elektronikkleverandøren eller tror du det er bedre altrnativer? Les anmeldelser om dem, sammenlign dem og avgjør selv.

Om CAFAGO
CAFAGO er et selskap som tilbyr elektronikk. Målet deres er å "bli den fremste elektroniske elektronikkselgeren". De har varehus i forskjellige land som Kina, Spania, Tyskland, USA og Storbritannia. I nettbutikken deres kan du finne mobiltelefoner og mobiltelefontilbehør. Men de tilbyr også RC-leker og andre hobbyer som RC-biler, RV-helikoptre, RC-quadcoptre, RC-båter og RC-fly. I deres video- og lydseksjon kan du finne TV-bokser, hodetelefoner, mikrofoner, mediespillere og videospill. Kameraene og actionkameraene deres kan hjelpe deg med å ta opp alle de viktige øyeblikkene for deg, din familie og dine kjære. De tilbyr også smarte boløsninger. CCTV-kameraene deres kan for eksempel gjøre hjemmet ditt tryggere. Det samme gjelder deres brannalarmer, sikkerhetskameraer, alarmsystemer og helsemonitorer. For din omsorg tilbyr de billadere, GPS, bilalarmer, billydsystemer, billys, bil-DVD-spillere og bildekorasjon. Du kan søke på Internett med deres datamaskiner, bærbare datamaskiner, bærbare datamaskiner og nettverksutstyr. Når det er mørkt ute, kan du skape litt lys via deres LED-lyspærer, LED-belysning, scenebelysning, lommelykter og LED-strips. CAFAGO tilbyr også noen batteritestere og andre testinstrumenter. Du kan til og med finne noen klokker og smykker for å fullføre antrekket ditt. Deres sports- og friluftsseksjon inneholder forsyninger for camping, sykling, fotturer, fiske og vannsport. Og de tilbyr elektroniske sigaretter og andre forsyninger for elektronisk røyking.

Tjenester av CAFAGO
Det er mulig å bestille CAFAGOs produkter online. Du kan få tilgang til nettsiden deres via datamaskinen din, men du kan også laste ned appen deres på din smarttelefon. Hvis du abonnerer på nyhetsbrevets e-postliste, får du 100 gratispoeng og en kupong. CAFAGO tilbyr både en leveringstjeneste og en kundeservice. De har som mål å utvide sin butikk, og få flere kunder. 

Les også anmeldelser av andre selskaper.

Erfaringer med CAFAGO
Hvis du allerede eier noen av produktene fra CAFAGO, kan du kanskje fortelle oss mer om denne elektronikkleverandøren. Er du fornøyd med datamaskinen deres? Ville du kjøpt en mobiltelefon fra nettsiden deres igjen? Ville du anbefalt denne nettsiden til venner? Skriv en anmeldelse og fortell oss hva du egentlig synes om CAFAGO.