CAFAGO Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

CAFAGO

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Mosciski
Jeg har nylig handlet på Cafago og jeg må si at min erfaring var veldig positiv. De tilbyr et bredt utvalg av produkter innenfor elektronikk, mobiltelefoner, leketøy og sportsutstyr som vil glede e...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Den go-to nettbutikken for cool gadgets - Anmeldelse av Cafago

  Jeg har nylig handlet på Cafago og jeg må si at min erfaring var veldig positiv. De tilbyr et bredt utvalg av produkter innenfor elektronikk, mobiltelefoner, leketøy og sportsutstyr som vil glede enhver teknologibegeistret person. Det beste med Cafago er imidlertid deres uslåelig lave priser. Nettsiden deres er enkel å navigere og produktene er godt presentert med god beskrivelse, bilder og videoer som hjelper deg å få innsikt om hvert produkt. Jeg kjøpte RC-dronen fra denne nettbutikken; bestillingen gikk greit og leveransen kom raskt til døren min i god stand. Jeg ble også overrasket over kundetjenestens effektive responstid når jeg stilte noen spørsmål etter at varen hadde kommet frem. Jeg fikk svar umiddelbart uten noen forsinkelser eller problemer. Alt i alt anbefaler jeg virkelig Cafago for alle som ønsker å handle online renehåndsartikler til gode priser!


Andre så også på