Byggmakker

Alle anmeldelser

Byggmakker

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Byggmakker

Er du glad i gjøre ting selv? Holder du for eksempel på å pusse opp hjemme og leter etter en nettbutikk som lar deg bestille materialene du trenger rett hjem? Byggmakker er et eksempel på en slik nettbutikk, men hvordan vet du egentlig om du kan stole på en butikk før du handler fra dem? Dette kan du finne ut av ved å lese informasjon og kundeanmeldelser om selskapene her på ReviewsBird. Disse anmeldelsene lar deg se hva tidligere kunder har å si om butikken.

Om Byggmakker
Byggmakker er et privateid selskap som har røtter helt tilbake til 1963 da innkjøpssamarbeidet Nogros ble etablert. Det første utsalget med navnet Byggmakker ble til i 1991. Byggevarekjeden har sitt hovedkontor på Langhus og hevder selv å være en av Norges ledende aktører på dette markedet. Byggmakker er eid av det finske selskapet Rautasko og har i dag over 100 utsalgssteder i Norge. Selskapets visjon er å være førstevalget for forbrukere som ønsker å handle byggevarer, i tillegg til å tilby god service og konkurransedyktige priser.

Produkter og tjenester av Byggmakker
Byggmakker sitt sortiment består av byggevarer for hele hjemmet. Varene deres er delt inn i hovedkategoriene dør, festemidler, vindu, trelast og byggevarer, gulv, maling, verktøy, arbeidsklær og sikkerhet, uteplassen, kjøkken, bad, garderobe, peis, ovn og ventilasjon, hjem og fritid. Du kan også finne en oversikt over alle varene som gjeldende tidspunkt er nedsatt i pris. På nettsiden vil du finne både adressen og åpningstiden til hvilket som helst varehus i Norge, samtidig som du også kan sjekke lagerbeholdningen deres for ulike varer. Når du handler varer fra denne nettbutikken vil leveringstiden variere ut i fra hvilke produkter du kjøper, men for de fleste lagervarer kan du forvente en leveringstid på mellom 2-5 virkedager. For lagervarer har du automatisk 60 dager åpent kjøp så lenge varene fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen. På Byggmakker sin inspirasjonsside finner du ulike tips om hvordan du kan utføre ulike prosjekter hjemmet og hvordan du kan oppnå ulike stiler ved å bruke produktene de selger. De fleste av Byggmakker sine varehus er også sertifisert av stiftelsen Miljøfyrtårn, denne sertifiseringen betyr at selskapet har tatt ulike grep for å fremme en mer miljøvennlig og bærekraftig drift. For mer informasjon om produktene til Byggmakker eller annen inspirasjon så kan du også velge å følge selskapet på sosiale medier som Facebook, Instagram og YouTube. Du kan også se butikkens ukentlige kundeavis på nettsiden deres.

Komplimenter, klager og tips om Byggmakker
Har du handler byggevarer eller andre produkter fra denne nettbutikken? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det mulig for alle våre lesere å benytte seg av de aller beste nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om din erfaring. Kom produktet til forventet tid? Var varene riktig fremstilt på nettsidene deres? Hvordan var kvaliteten på produktene? All informasjonen du kan gi kan være svært verdifull for andre som vurderer å benytte seg av dette selskapet.