Braasport Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Braasport

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Cremin
Jeg hadde en fantastisk opplevelse hos Braasport! Da jeg gikk inn i butikken ble jeg møtt av et team med svært kunnskapsrike og vennlige ansatte som umiddelbart spurte hva de kunne hjelpe meg med. ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En komplett butikkopplevelse for sportsentusiaster

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse hos Braasport! Da jeg gikk inn i butikken ble jeg møtt av et team med svært kunnskapsrike og vennlige ansatte som umiddelbart spurte hva de kunne hjelpe meg med. Butikken var fullpakket med alt utstyr man trenger for topptur, langrenn, friluftsliv, løping og sykkel. De hadde et stort utvalg av sportsklær og tilbehør fra kjente merker. Det som virkelig skilte seg ut var den personlige servicen jeg fikk fra de ansatte. De har årevis med erfaring innenfor forskjellige idretter selv, så det føltes trygt å få råd og anbefalinger fra dem. Jeg endte opp med å kjøpe både nytt toppturutstyr og noen klær, takket være deres ekspertise. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Braasport til alle sportsinteresserte der ute som ønsker en komplett butikkopplevelse - her finner du alt du trenger under ett tak sammen med erfarne mennesker som er glade for å hjelpe deg!


Andre så også på