Boutiquefeel Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Boutiquefeel

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

T
Theron
Jeg har nettopp handlet på Boutiquefeel og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Det var enkelt å navigere på nettstedet deres og all informasjon om produktene var presis og nøyak...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En utmerket butikkopplevelse hos Boutiquifeel

  Jeg har nettopp handlet på Boutiquefeel og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Det var enkelt å navigere på nettstedet deres og all informasjon om produktene var presis og nøyaktig. Jeg fant også at prisene var rimelige, spesielt i forhold til kvaliteten på klærne. En av mine største bekymringer når det gjelder online shopping er vanligvis leveringstiden, men Boutiquefeel overrasket meg positivt ved å levere bestillingen min mye raskere enn jeg hadde forventet. Frakten var gratis, noe som også bidro til den positive opplevelsen. Det mest imponerende aspektet av Boutiquefeel sin tjeneste er dog deres kundeservice. Jeg kontaktet dem angående noen spørsmål om bestillingen min, og de svarte raskt og hjelpsomt - en ekte forskjell fra andre nettsteder jeg har handlet fra tidligere. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Boutiquefeel til alle mine venner som ser etter et pålitelig sted å handle moteartikler online!


Andre så også på