Boutiquefeel

Alle anmeldelser

Boutiquefeel

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Boutiquefeel

Er du ute etter å fornye garderoben din og leter etter den perfekte klesbutikken på nett? I dag finnes det utallige nettbutikker innenfor dette området og det kan være svært vanskelig å finne frem til de beste alternativene. Her på denne siden kan du lese informasjon og anmeldelser av andres opplevelser og erfaringer med butikkene du vurderer slik at det er enkelt for deg å finne de forhandlerne som passer deg. Boutiquefeel er en internasjonal klesbutikk på nett med stort utvalg innen dameklær. Se hva andre sier om Boutiquefeel slik at du kan være trygg på at dette er en pålitelig forhandler før du handler der!

Om Boutiquefeel
Boutiquefeel er en internasjonal netthandel for klær og tilbehør som ble etablert i 2015. Virksomheten er aktiv i over 220 land og regioner verden rundt. I følge selskapet selv ønsker de å etablere en butikk for motebevisste kvinner der de kan finne alt de leter etter på et og samme sted. Deres visjon er å bringe glede inn i enhver kvinnes liv. Selskapet er tilstede på flere sosiale medier og sier å ha over 3.300.000 følgere tilsammen på Facebook og Instagram. 

Produkter og tjenester av Boutiquefeel
Hos Boutiquefeel finner du en rekke klesartikler for kvinner innen hovedkategoriene topper, underdeler, kjoler, activewear, accessoirers, swimwear, plus size, undertøy og sko. Innenfor tilbehør finner kan du finne alt fra vesker, smykker og solbrillertil hatter og sminkeredskap. Nettsiden har også en egen side for trender og populære kolleksjoner slik at du kan se hva som er på moten til enhver tid. Når du handler hos Boutiquefeel vil du motta en ordrebekreftelse etter at de har mottatt og godkjent ordren, etter dette har de en behandlingstid som ligger på rundt 3-7 virkedager. Siden dette er en internasjonal butikk er leveringstiden noe lenger enn fra norske nettbutikker og ligger på mellom 12-25 dager til Norge med et frakttillegg på US$8.99, eller gratis for ordrer som har en totalsum på over US$69.00. Du har også automatisk 30 dagerbytterett når du handler fra dette selskapet som vil si at du i denne perioden står fritt til å sende varene i retur med forbehold om at produktet fremstår som nytt og med originalemballasjen. Nettbutikken tilbyr alle de vanlige betalingsalternativene i tillegg til Klarna som også gir deg muligheten til å betale ordren din med delbetaling eller faktura. Når du handler kan du enten benytte deg av nettsiden eller en App som finnes for både Android og IOS og kan brukes på både mobil og nettbrett. 

Komplimenter, klager og tips om Boutiquefeel
Har du handlet klær eller andre moteartikler fra denne nettbutikken? Her på denne siden ønsker vi å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du sier litt om din erfaring og opplevelse med Boutiquefeel. Si gjerne litt om selve bestillingsprosessen - var det enkelt å gjennomføre bestillingen? Leveringstiden - kom produktet til forventet tid? Kvaliteten, servicen og annet du tror kan være nyttig for andre som vurderer å handle fra denne nettbutikken.