Boozt

Alle anmeldelser

Boozt

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Bubbleroom
Bubbleroom

Er du på jakt etter en klesbutikk som har litt mer spennende utvalg enn de vanlige? Er du over gjennomsnittet interessert i mote og leter ett...

Logo Nelly
Nelly

Klær er noe vi stadig har behov for og noe som mange er opptatt av. Er du på jakt etter noe nytt og spennende til garderoben din? &Osla...

Boozt

Leter du etter en ny nettbutikk hvor du kan handle alt fra klær til interiør på samme sted? Det finnes i dag et hav av ulike nettbutikker innen dette segmentet og det kan være svært vanskelig å bestemme seg for å hvilken butikk man ønsker å handle fra. Først og fremst må du forsikre deg om at selskapet både er trygt og pålitelig. Dette kan du gjøre ved å lese kundeanmeldelser fra andre som allerede har handlet fra dem her på ReviewsBird. Se hva andre sier om nettbutikker som Boozt her!

Om Boozt
Boozt er et netthandelsfirma som ble opprettet i Sverige i 2007 og som selger varer innen ulike produktkategorier som blant annet klær, mote, tilbehør og interiør. Selskapet har sitt hovedkontor i den svenske byen Malmø. I følge selskapet selv har de vokst mye de siste årene og er på vei til å bli et kjent navn innen sitt segment i både Norge og Sverige. Selskapet hevder også å ha fokus på bærekraftig drift og produksjon.

Produkter og tjenester av Boozt
Sortimentet til Boozt består av ulike moteartikler som klær, sko og tilbehør for både kvinner, menn og barn. I tillegg til mote selger de også hjemmeartikler som interiør og møbler, samt treningsutstyr og annet sportstilbehør. Du finner også ulike skjønnhets- og kosmetikkprodukter som sminke og andre pleieprodukter. Du kan også sortere utvalget etter tilbudsvarer eller merkevarer. Boozt fører en rekke kjente merkenavn som blant annet BaByliss, Calvin Klein, Crocs og Escada. Når du handler fra denne nettbutikken kan du vente deg en leveringstid på mellom 1-4 virkedager. Dersom bestillingen din overstiger et beløp på 699kr vil ordren sendes fraktfritt. For bestillinger under dette beløpet vil det komme et frakttillegg på 99kr. Du har automatisk 30 dager returrett på alle varer, noe som vil si at du i denne perioden kan sende produktene i retur så lenge de fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen. For mer informasjon om Boozt og nyheter i sortimentet, tilbud og kampanjer så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om dette og mer. Det kan også lønne seg å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din før du fullfører et kjøp. Boozt er Trygg E-handel sertifisert, noe som vil si at de har godtatt å følge gitte retningslinjer for salg av varer via nett.

Komplimenter, klager og tips om Boozt
Har du handlet varer fra Boozt? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre brukere å finne frem til de beste og mest pålitelige nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring med blant annet kundeservicen - mottok du hjelpen du trengte? Kvaliteten - stod produktet til forventningene? Brukervennligheten til nettsiden eller annen informasjon som du tror kan være nyttig for andre som vurderer å handle fra denne nettbutikken.