Boozt Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Boozt

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Heaney
Jeg har nylig handlet på Boozt.com, en online avdelingsbutikk i Norden. Jeg var imponert over det brede utvalget med mer enn 1000 varemerker innen mote, barn, sport, hjem og skjønnhet. Utvalget ga ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk opplevelse hos Boozt.com!

  Jeg har nylig handlet på Boozt.com, en online avdelingsbutikk i Norden. Jeg var imponert over det brede utvalget med mer enn 1000 varemerker innen mote, barn, sport, hjem og skjønnhet. Utvalget ga meg mange alternativer å velge mellom og gjorde min shoppingopplevelse både spennende og lettvint. Jeg satte spesielt pris på hvordan nettstedet var organisert; i kategorier som gjorde det enkelt for meg å finne hva jeg ønsket uten problemer eller unødvendige distraksjoner. Prisene var også rimelige sammenliknet med andre butikker jeg hadde undersøkt tidligere. Å fullføre bestillingen min gikk smertefritt fra start til slutt. Betalingsprosessen var rask og sikker. Og leveringstiden overrasket meg positivt – varene mine ankom før forventet tidspunkt! Alt i alt er jeg veldig fornøyd med mitt kjøp hos Boozt.com! Jeg vil definitivt handle der igjen hvis jeg trenger noen av produktene de selger!


Andre så også på