BoligPluss

Alle anmeldelser

BoligPluss

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

BoligPluss

Har du en interesse for interiør og styling? Eller tema som omhandler hjem og design? Det finnes en rekke ulike magasiner og inspirasjonskilder innen dette segmentet. BoligPluss er et magasin som fokuserer på denne kategorien. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne frem til de aller beste alternativene og forhandlerne. Dette gjør vi ved å dele informasjon og anmeldelser fra andre som har erfaringer med BoligPluss her slik at det er enkelt for deg å avgjøre om dette er et trygt og pålitelig selskap før du benytter deg av noen av produktene eller tjenestene de tilbyr.

Om BoligPluss
BoligPluss er et Norsk magasin som fokuserer på hjem, interiør og styling. Magasinets utgiver er Bonnier AB eller Bonnier Group, et svensk mediekonsern som omfatter rundt 150 foretak. I følge selskapet selv ønsker de å gjøre drømmen din oppnåelig ved å dele tips om møblering, oppussing, matlaging, borddekking og en rekke andre ting som knyttes til hjemmet. BoligPluss ønsker å være det perfekte tilbudet for alle som ønsker å fornye hjemmet med vakre og kreative innredningsløsninger. 

Produkter og tjenester av BoligPluss
BoligPluss er et abonnementsbasert magasin som sendes ut til sine medlemmer regelmessig. Når du bestiller BoligPluss oppretter du et abonnement som vil si at du automatisk vil bli tilsendt flere utgaver av magasinet i gitte perioder. Abonnementet er uten bindingstid slik at du selv kan velge å si opp abonnementet når som helst. Du kan også velge et abonnement på et gitt antall utgaver slik at det automatisk stoppes etter at du har mottatt antallet du abonnerte på. På nettsiden kan du også finne ulike tilbud der noen av de også inkluderer en gratis gave som kommer sammen med magasinet. For å holde deg oppdatert på nyheter og motta diverse innredningstips og annet på e-post kan du også melde deg på nyhetsbrevet deres. Du betaler ingen frakttillegg på sendinger fra dette selskapet, og etter den Norske kjøpsloven har du 14 dager angrerett på alle kjøp. Dette vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Dersom du ønsker å komme i kontakt med BoligPluss kan du ringe deres kundeservicetelefon som er tilgjengelig mellom 08.00-18.00 fra mandag til fredag. Når det kommer til betalingsalternativ kan du velge å betale bestillingen med VISA, VISA Elektron, Mastercard eller Maestro. 

Komplimenter, klager og tips om BoligPluss
Har du vært, eller er du i dag, abonnement av BoligPluss? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? For å hjelpe deg og alle våre lesere med å finne frem til de beste og tryggeste forhandlerne setter vi svært stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse. Fortell gjerne litt om Magasinet, hva synes du om kvaliteten på innholdet? Leveringstiden, har du mottatt produktene til forespeilet tid? Servicen, har du vært i kontakt med deres kundeserviceavdeling? Positive eller negative aspekter, eller annen informasjon du tror kan være relevant for andre som vurderer å abonnere på BoligPluss.