BoligPluss Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

BoligPluss

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Luther
Jeg har nylig kjøpt et abonnement på BoligPluss og er veldig fornøyd med opplevelsen min så langt. Jeg har allerede funnet mange gode ideer for å fornye hjemmet mitt, takket være nettstedets inspir...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Et fantastisk verktøy for interiørdesign-inspirasjon Tittel: 'Kreativitet bosted - min erfaring med BoligPluss'

  Jeg har nylig kjøpt et abonnement på BoligPluss og er veldig fornøyd med opplevelsen min så langt. Jeg har allerede funnet mange gode ideer for å fornye hjemmet mitt, takket være nettstedets inspirerende artikler og bilder. BoligPluss er virkelig den beste kilden for informasjon om nytt interiørdesign og smarte løsninger for hjemmet ditt. Det er ikke bare enkelt å navigere på nettstedet, men det gir også masse tips til hvordan man kan gjøre drømmehjemmet sitt til virkelighet. Jeg setter spesielt pris på at de viser både før- og etter-bilder av forskjellige prosjekter, slik at jeg kan se forskjellen og bli enda mer motivert til å sette i gang selv. Jeg anbefaler absolutt BoligPluss-abonnementet til alle som ønsker å få inspirasjon eller trenger hjelp med designproblemer i huset. Takk BoligPluss-teamet!


Andre så også på